Yahya Kemal Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezuniyet töreni düzenledi

Kırklareli Yahya Kemal Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2016-2017 yılı mezun olacak öğrencilere diploma ve mezuniyet töreni düzenlendi. 23 Mayıs 2017 Salı günü saat 14.00’da Yahya Kemal Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleşen programda 117 öğrenci sınıf ve bölüm öğretmenlerinin ellerinden temsili diplomalarını alarak lise eğitimini başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadı.

Programa Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Kırklareli Milli Eğitim Müdür Vekili Kerim Sanık, Kırklareli Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Eker, Eğitim Bir-Sen Kırklareli Şube Başkanı Selahattin Karanfiler, okul idaresi, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.
Yapılan program saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Mezuniyet törenin açılış konuşmasında Kırklareli Yahya Kemal Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin genç ve başarılı okul müdürü Aytaç Pekçeer yaptığı açılış konuşmasında “ Mezun olan tüm öğrencilerimi en içten dileklerimle kutluyor. Her birine üniversite ve gelecek hayatında başarılar diliyorum”dedi.
Ardından konuşan Kırklareli Milli Eğitim Müdür Vekili Kerim Sanık “ Bugün burada 4 yıllık eğitimi başarıyla tamamlayan bütün öğrencilerimizi tek tek kutluyorum. 4 yıllık lise eğitimlerini tamamlayarak mezun oluyorlar. Bundan sonra ki eğitim hayatlarını inşallah üniversitede devam ettirerek, lise de ki başarılını üstüne koyarak devam ederler.”diye konuştu.
Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz ise “Evet arkadaşlar hayat böyle değerli öğrencilerimizin lise hayatı bitiyor. Bizler kendilerine bundan sonraki yaşantılarına başarılar diliyoruz. Nacizane ilimizin bir Başsavcısı olarak mezun olacak arkadaşlarımıza birer sertifika vereceğiz. Arkadaşlar hayat yeni başlıyor, yeni bir hayata başlıyorsunuz. Bize eskiden anne babalarımız ekmek elden su gölden derlerdi şimdi sizlerin ekmek elden su gölden değil. Sizlerin bu okul sıralarında aldığınız bilgiyi öğrendiğiniz davranışları beceriyi, öz güveni ile yani bu öğrendiklerinizle sıkıntı yaşamayacaksınız. Bundan sonraki yaşamında başarılarınızın devamını diliyorum Allah yolunuzu açık etsin. “dedi.
Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler öğretmenlerinin elinden temsili diplomalarını alarak, hep birlikte kep attılar.
Programın devamında liseden mezun olan öğrenciler davul zurna eşliğinde gönüllerince oynadılar.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol