Yağmur engel olmadı

Bugün, Kırklareli Vali Yaman Spor Tesislerinde saat 14:00’da Kırklareli Sanayispor Özerspor mücadelesi gerçekleşirken ardından saat 16:00’da Üsküpspor Hamithabatspor mücadelesi gerçekleşti.

Son günlerin vazgeçilmezi olan 1. Amatör Ligi’nde 11 Şubat Pazar günü saat 14:00’da Kırklareli Sanayispor Özerspor mücadelesi ile Kırklareli Vali Yaman Spor Tesislerinde başladı. Özerspor için son derece önemli olan müsabakada her iki takımda 1 puana razı oldu. 11 kişi ile mücadeleye başlayan Özerspor aldığı kırmızı kartlar ile maçı 9 kişi 1-1’lik skor ile tamamladı. Takımı için Lüleburgaz’dan gelen taraftarlar “Bizler takımımızı yakından takip ediyoruz. Bu gün tam 1-0 yeniyor derken takımımız biraz agresif mücadele etmesi sonucunda son dakikalarda frikikten yediği gol ile mücadelemizi 1-1’lik skor ile tamamladık. Şuan düşme hattında görünüyoruz. Ama biz takımımıza inanıyoruz biz bu lig’de kalacağız” dediler.
“Bu mücadeleye değdi”
Özerspor Başkanı mücadelenin kendileri açısından güzel geçtiğini belirtti. Başkan “Bugün Kırklareli Sanayispor ile karşı karşıya geldik. Maçın başında takımımızın üstünlüğü bizi mutlu etti derken gol geldi. Daha da mutlu olduk. Oyuncularım agresif oynadı ama hakemde çok hata yaptı. Mücadelenin sonunda gol yedik ama olsun puan almamız yeter” dedi.
Üsküp Spor 8 – 1 Hamitabatspor
Üsküp Spor evinde 11 Şubat Pazar günü saat 16:00’da Hamitabatspor’u konuk etti. Kırklareli Vali Yaman Spor Tesislerinde başlayan mücadele Üsküp Spor’un 8-1’lik skor’u ile son buldu.Keyifli bir mücadelenin gerçekleştiğini belirten taraftarlar “7 den 70’e tüm ailecek maça katılım gösterdik. Buna değdi mi? Diyeceksiniz. Evet değdi. Yani izlediğimiz maçlarda heyecanı yaşadık. Takımların galip gelmek için ortaya koyduğu performans ve fair play çerçevesi içinde oynanan maçlar büyük ilgi odağı oluyor. Bizlerde böylesi maçları yakından görmek için her hafta sonu tribündeki yerimizi alıyoruz. Bu hafta da aynı şekilde oynanan maçları yerinden izlemek için tribünde yerimizi aldık.” dediler.
Kırklarelispor U15: 3-1 Ottocool Karagümrük U15
Kırklarelispor camiasının umut beslediği genç yıldızları U-15 Bölgesel Gelişim Liginde 10 Şubat Cumartesi günü Vali Yaman Sahasında Ottocool Karagümrük’ü ağırladı.
Soğuk bir hava altında oynanan maçta yeşil beyazlı ekip güzel bir oyun ortaya koyarak kazanmasını bildi. Kırklarelispor U15’in deyim yerindeyse fırtına estirerek kazandığı maçta, 3 puan 3 golle alındı. Ev sahibi Kırklarelispor U15 takımı, galibiyeti doyasıya kutladı.
U15 LİGİ
U15 Ligi müsabakalarında 2003, 2004 ve 2005 doğumlular oynayabilir. 2006 ve daha küçük doğumlular oynayamaz. Gelişim Liglerinde U15 kategorisinde lige katılan kulüpler yerel U15 kategorisinde lige katılamazlar. Profesyonel takımı olan kulüplerin yaşları uygun profesyonel futbolcuları U15 liginde oynayabilir. U15 Liginde; Oyuncu sayısı : 11 Yedek oyuncu sayısı : 7 Oyuncu değişikliği sayısı : 5 Müsabaka süresi : 2 x 35 dakika Uzatma süresi : Uzatma yoktur. Direkt penaltı atışları ile sonuç alınır. Saha ve kale ölçüsü : Normal U15 Türkiye Şampiyonası için yerel U15 Ligi neticelerinin Federasyona en son bildirim tarihi 07 Mayıs 2018’dir.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol