Yabancı uyruklu öğrenciler Türkçe sınavına girecek

Kırklareli Üniversitesi’nde öğrenim hayatına başlayan yabancı uyruklu öğrenciler Türkçe Eğitim Merkezi’nde (TÖMER) Türkçe öğrenimlerini gerçekleştiriyor. Bu kapsamda öğrencilere Türkçe Seviye Belirleme Sınavı uygulanacak. 4 Kasım Pazartesi yapılacak olan sınavda ilk olarak yazılı ardından da sözlü sınav olacak.

4 Kasım Pazartesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu A Blok’ta yapılacak sınav 13.30’da yazılı sınavla başlayacak. Öğrenciler 16.00’da sözlü sınava girecek.
Sınava ilişkin bilinmesi
gereken detaylar
Sınav, sözlü ve yazılı olmak üzere iki aşamadan oluşmaktadır. Sözlü sınava girmeyen öğrencilerin sınavları tamamen iptal edilecektir.
Sınav başlangıç saatinden 15 dakika geçtikten sonra sınav salonlarına öğrenci alınmayacaktır. Sınava girmekle yükümlü olup listelerde adı bulunmayan öğrenciler sınava girmeli ve sınav başlamadan önce durumu gözetmen hocalarına iletmelidirler. Sınava giren öğrenciler yanlarında geçici kimlik kartlarını ve pasaportlarını bulundurmalıdırlar. Yabancı Uyruklu Öğrenci kontenjanından istifade edip Üniversitemiz bölümlerine kaydını yaptıran bütün öğrenciler sınava girmekle yükümlüdür.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol