“Ya tamam Ya devam”

Kırklarelispor geçtiğimiz Pazar günü talihsiz bir şekilde evinde öne geçtiği müsabakada son dakika golü ile adeta şansın yanımızda olmadığı bir golle 1 puana razı oldu. Kırklarelispor’un bu sonucu ile gözler son hafta oynanacak Bugsaşspor maçına çevrildi.

Kırklarelispor bitime bir hafta kala geçtiğimiz Pazar günü evinde Menemen Belediyespor’u konuk etti. Maçın başından sonuna kadar mükemmel bir mücadeleye sahne olan müsabakada Yeşil Beyazlı ekip 77. dakikada öne geçmesine rağmen bu skoru koruyamayınca maç 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. Maç bu skorla tamamlanınca Kırklarelispor ligde kalma umudunu final haftasına son maça bıraktı. Artık Kırklarelispor’un önünde sadece bir müsabaka kaldı ve mutlaka puan almak zorunda. Tuzlaspor ile Aydınspor 1923’te aynı şekilde ligde kalma final maçına çıkacaklar. Kırklarelispor Bugsaşspor’dan beraberlik aldığı takdirde, Tuzlaspor’un yenilmesini bekleyecek. Aynı şekilde Kırklarelispor galip geldiği takdirde iki takımın sonucu Kırklarelispor’u ilgilendirmeyecek. Adeta nefes kesecek hafta 29 Nisan Cumartesi 15.30’da Ankara’da oynanacak.
Kırklareli Belediyesi’nden
Ankara’ya sınırsız otobüs
Önce ki gün Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can ve yönetimi ile birlikte sezon boyunca takıma büyük katkıda bulunan Kırklareli Belediye Başkanını makamında ziyaret ederek plaket sundu. Burada yapılan açıklama da Kırklareli Belediye Başkanı, hafta sonu oynanacak olan Bugsaşspor müsabakası için sınırsız otobüs temin edeceğini söyledi.
Kırklarelispor’un ligin
son maçında desteğe
ihtiyacı var
Kırklarelispor ligin son haftası Ankara’da Bugsaşspor deplasmanında oldukça kritik bir maça çıkarken elbette en önemli faktörlerden biri de manevi destek olan taraftarlar. Nasıl ki ligin başından bu yana bir an olsun desteklerini esirgemeyen şanlı Kırklarelispor taraftarlarının bu maçta da tribünde ki yerlerini almaları bekleniyor. Öyle ki final maçında Kırklarelispor’u yalnız bırakmayacağını vurgulayan birkaç taraftar topluluğu; “6 hafta önce yoğun olarak yaşadığımız umudumuz, bu süreç ile birlikte son haftaya kaldı.
Allah’ın izni ile o gün
Kırklarelispor’umuza kendi evinde oynuyormuş hissi yaşatacağız
Artık bu işin telafisi kalmadı. Kaybedeceğimiz bu maç ne yazık ki bizi Spor Toto 2. Ligine veda ettirecek. O yüzden bu zorlu müsabakada Kırklarelispor’u seven taraftarlar olarak Ankara’da olacağız.
İnanıyorum ki maç gününe kadar Kırklareli halkı seferberlik ilan edip büyük bir kitle ile Ankara’ya gelecektir. Çünkü Kırklareli halkı bunu yapabilecek inanca da bir şehir. Allah’ın izni ile o gün Kırklarelispor’umuza kendi evinde oynuyormuş hissi yaşatacağız” dediler.
Oraya kazanmak için gideceğiz
Oynanacak kritik maç için düşüncelerini yer veren Kırklarelispor Başkanı Volkan Can; “Menemen maçında yediğimiz son dakika golü ile büyük bir hüsran yaşadık. Tabi bunun etkisinden hemen çıkıp önümüzde ki maça konsantre olacağız. Sonuç olarak bizim kaderimizi belirleyecek bu denli önemli maçtan mutlak puan almamız gerekiyor. Ama son haftalarda birbirinden önemli galibiyetler elde ederek çok iyi bir mesaj verdik. Bu takım düşmeyecek ben ve Kırklareli halkının buna olan inancı sonsuz. Allah’ın izni ile inşallah önümüzde ki Cumartesi bunu en güzel şekilde göstereceğiz” diyerek konuşmasını tamamladı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol