"YALAN HABERE" CEVABIMIZDIR

Önadım Medya Grubu Kırklareli'nin sesi olmaya, her zaman olduğu gibi bundan sonrada devam ediyor.

Yazdığımız herşeyin herzaman olduğu gibi bugünde arkasındayız.
Sayın Başkanımızı sivil toplum örgütleri temsilcileri ve basının eşliğinde muhtelif mahallelerdeki rastgele evlerin musluklarından akan sudan 1'er bardak alarak uzman kuruluşlara tahlile yollamaya davet ediyoruz.

Toplumda dürüst ve namuslu olarak bilinen Kırklareli Belediye Başkanı Sayın Av. Cavit Çağlayan'ın sözlerinin ve açıklamalarının arkasında durmasını, davetimize icabet etmesini umuyoruz.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Başkanın bu fotoğraftaki pozu bir zamanlar çayda radyasyon olmadığını söylemek için kamerralar önünde çay içen bakana benzemiş.Peki bizim musluklarımızdan akan kokulu çamur gibi sıvı neyin nesi? Neden bu su konusu senelerdir kapanmıyor bir türlü ? Bu alanda bir sorun olmasa üzerine bir daha konuşulmazdı.Yeri gelince özgür basın deyip sizi eleştirince kötülemek doğru mu ?

  2. bırak içmeyi çamaşır bile yıkayamıyoruz suyla..Bir de başkan çıkmış halkın yüzde 70'i evden su içiyo diyor..Acaba kendisi çeşmeden içiyor mu çok merak ediyorum

  3. Kadir Gökçe 2 dönem belediye başkanlığı yaptı mangan yoktu..Sonra Cengiz Bağdan 1 dönem başkanlık yaptı mangan diye bir kelimeden haberimiz dahi yoktu..her ne hikmetse mangan Cavit Çağlayan'ın başkanlığında ortaya çıktı..Senelerdirde çözülemiyor her ne hikmetse..Doğal bir olay diyorlar bir sürü fasaryadan muhabbet..Suçu doğaya atıp işin içinden çıkıyorlar..2013 yılındayız ya..Koskoca belediye bir mangan sorununu çözemiyorsa denilecek başka birşey yok..Suların akmasını sağlamak kavşak yapmak havuz yapmak çöpleri toplama vesaire..Bunları o makama ilkokul 5 e giden bir çocuğu da koysanız yapılacak yaptırılacak işlerdir...marifet sorunları çözebilmektedir....Su faturalarını kol gibi vatandaşa göndermekte tereddüt etmiyorsunuz ama...mart ayı geldiğinde hesaplaşacğız..yazıklarolsun...nalet olsun...Kırklareli bu hallere düşecek şehirmiydi...Bu hale düşürenler utansın