Volkan Can: “Kırklarelispor olarak sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz”

Kırklarelispor bu sezon sponsorluk konusunda oldukça büyük sıkıntılar yaşadı. Kırklarelispor yönetimi her kesime seslenerek kulübe destek için mesajlar verdi. Ama ne yazık ki istenen randıman alınamadı. Ama son zamanda Kırklarelispor’a Güvenlik konusunda dev bir sponsor bulundu. Çerkezköy'den ama aslen Vize doğumlu olan Ahmet Çetin isimli işadamı sponsor oldu. Aldığımız bilgiler doğrultusunda Ahmet Çetin'de kendisi iyi bir spor takipçisi olarak biliniyor. Ayrıca is adamlığından önce aldığı askeri eğitim sayesinde hem disiplinli hem kaybetmeye tahammülü olmayan bir kişi olarak biliniyor.
“Kırklarelispor’a daha önce de sponsor olmuştu”
Ahmet Çetin'in Kirklareli spor’a Sponsor olmayı kabul ettiğini Kırklarelispor Başkanı Volkan Can söyle açıkladı: "Hiç beklemediğimiz anda Ahmet Çetin müdürümle konuşuyorduk. Sponsorluk ve futbol üzerine. Kendiside eski profesyonel futbolcu olduğu için Kulüp içerisindeki düzenin nasıl yürüdüğünü ve neler yaşandığını çok iyi biliyor. Konuşurken arayış içerisinde olduğumuzu defalarca söylemiştim. Bana sadece seni bir insanla tanıştıracağım dedi. Çerkezköy'ün yolunu tuttuk ve Ahmet Çetin'in kapısını çaldık. Bizleri öyle yürekten karşıladı ki hiçbir şey olmasaydı bile üzülmezdim desem yalan söylemiş olurum. Kendisine buradan Takımımızın Formasını götürdüm ve durumumuzu anlattım. Beni sadece dinledi ve bu iş olur gibi bir his vardı içimde ve kendisi merak etmeyin her şeyin çaresi var, Serdar kardeşimle buraya kadar geldiyseniz bununda bir çaresi olur dedi. Bu şekilde yaklaşması inanınki bana yetti. Anlaşmayı da sağladık. Paranın miktarı ne kadar diye düşünen olursa az veya çok olması değil 10'da olsa 50'de olsa 100'de olsa hiçbir şey değişmez. Karşımızdaki insanın bizi anlaması ve gerçekten anlamış olması çok önemli. Birilerin tasın altına elini koyması önemli. Sağ olsun Ahmet abi bunu yaptı ve bizleri gerçekten çok mutlu etti. Kendisi zaten aslen Kırklareli'li yani Vizeli buranın insani bizim insanimiz herkes Ahmet Çetin (Bey). Fazla değil 4-5 kişi aynı düşünce yapısında olsa Krrklarelispor'u PTT 1. Lig'te görmek hayal değil gerçekten de öte olur. Ben sahsım ve Kırklarelispor adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizler verdiğimiz sözler doğrultusunda Kirklareli'ni en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
“Ahmet Çetin bu yıl da Kırklarelispor’u yalnız bırakmadı”
2012 yılında Kırklarelispor’a Forma sponsoru olan iş adamı Ahmet Çetin, bu yılda Kırklarelispor’a yine çok büyük bir jest yapıp, Güvenlik sponsoru oldu. Bu jest karşısında Kırklarelispor Başkanı Volkan Can minnetini şu sözlerle vurguladı, “Ahmet Çetin gerçekten futbol sevdalısı ve fedakârlık noktasında elinden gelenin fazlasını yapan mükemmel bir insan diyebilirim. İlk olarak 2012 yılında takımımıza Forma sponsoru olmuştu. Bu yılda bizim çok önemli bir nokta da yanımızda oldu. Güvenlik sponsoru olarak Kırklarelispor olarak Ahmet Çetin’i aramızda görmek bizi çok memnun ediyor. Bu konuda kelimeler çaresiz kalıyor. Ben ve Kırklarelispor camiası olarak Ahmet Çetin’e sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
“Bizlerde sizlere Kırklarelispor'a sponsor olmuş olan Ahmet Çetin'i tanıtalım istedik.
Ahmet Çetin Kimdir?”
1967 yılında Kirklareli'nin Vize ilçesinde doğan Ahmet Çetin, ilkokulu Küçükyayla Köyü'nde, ortaokulu Vize'de, liseyi ise yine Vize'de Endüstri Meslek Lisesi'nde tamamladı. Daha sonra girdiği Astsubaylık sınavlarını kazanarak 1985 yılında Türk Silahlı Kuvvetlerine göreve başladı.
Deniz Kuvvetleri'nde göreve başlayan Ahmet Çetin, bir yıl sonra Sualtı Taarruz Grup Komutanlığı’nın açmış olduğu sınavı kazanarak, 1 yıl SAT Kursu, 2 yılda Savaşa Hazırlık Kursu eğitimi aldı. Yurt içinde ve yurt dışında birçok kursu basari ile bitiren Ahmet Çetin, 1996 yılının 15 Åzubat'inda patlak veren ve kamuoyunda Kardak Krizi olarak bilinen ve Türkiye ile Yunanistan’ı savaşın eşiğine getiren krizde, geçirdiği helikopter kazası sonucunda omuzlarından ve çapraz diz bağlarından ağır yaralandı.
Uzun süre tedavi gören Ahmet Çetin, harp malulü olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'nden 1997 yılında emekli oldu. Ayni yil tekrar bölgeye dönen Ahmet Çetin, Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Ulusoy Tekstil'de Güvenlikten Sorumlu İdari İşler Müdürü olarak çalışmaya başladı.
Kısa zamanda isinde gösterdiği performanstan sonra Fabrikanın Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Yaklaşık olarak 1,5 yıl Ulusoy Tekstil'de çalışan Ahmet Çetin, 1998 yılında kendi şirketi olan Çetin Güvenliği kurdu.
1998 yılında yaklaşık 5 bin TL sermaye ve 3 kişi ile yola çıkan Ahmet Çetin, bugün tam 9 şirket ve 4 bine yaklaşan çalışanı ile Türkiye'nin özel güvenlik alanında önde gelen isimlerinden biri oldu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol