Volkan Can; “Henüz bizim için biten bir şey yok, Kırklarelispor’u şimdiden sonra izleyin”

Kırklarelispor da son haftalarda kaybedilen puanlar özellikle Kırklarelispor taraftarlarını derinden üzdü. Taraftarlar, yönetime seslenerek artık Kırklarelispor da bazı köklü değişikliklere gidilmesinin altını çizdiler…

Kırklarelispor 2.Lig Spor Toto Kırmızı Grupta oldukça muhteşem bir başlangıç yaparak Lige 3 puan alarak start verdi. Bir yandan Lig diğer yandan Ziraat Türkiye Kupasında mücadele eden Kırklarelispor yaptığı transferler ile iyi bir çıkış yakalayarak 5. haftada Ligde üst sıralara kadar yükseldi.
Daha sonra iki hafta evinde oynayacağı maçlarda avantajı elinde bulunduran Kırklarelispor bunları değerlendiremeyince, taraftar yönetime seslenerek artık bazı noktalarda köklü bir değişime gidilmesinin altını çizdiler. Kulüp Başkanı Volkan Can, Kırklarelispor’un bu konuda son durumunu değerlendirerek, “Bilinmelidir ki Kırklarelispor sıfırdan buralara gelmiştir. Bu konuda herkes geldiği yeri düşünerek hareket etmelidir. Biliyoruz son iki evimizde oynadığımız maçlardan birinden 1 puan diğerinden ise puansız ayrıldık. Maçların bütününe baktığımız da iyi oyun vardı fakat bulduğumuz pozisyonları değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşadık.
Sabırlı ve
destek olmalıyız
İşte böyle zamanlarda Kırklarelispor’un desteğe ihtiyacı vardır. Burada tek konu Kırklarelispor’dur.
Yapılan ve verilen her karar Kırklarelispor menfaatini düşünülerek verildiği için, şu noktadan sonra bize inanan ve güvenen taraftarlarımızı sabırlı olup destekçi olmaya davet ediyorum. Takıma baktığımız da Karşıyaka karşısında gayet iyi ve denk bir futbol ortaya koydular. Hatta son anlarda yakaladığımız ciddi atakları gole çevirebilse idik. Galibiyetle ayrılmamız kesindi. Futbolda mutlaka bir geçiş dönemi oluyor, o yüzden bu zamanlarda takımımızın yanında durup, desteklerimizi esirgememeliyiz.
Önümüzde zor bir
deplasman ve
kupa maçı var
Şimdi önümüzde zor bir deplasman İnegöl maçı var. Futbolcuların bu maça en iyi şekilde hazırlanması için yapabileceğimiz en güzel yol destek olmaktır. Ben inanıyorum ki bu Kırklarelispor’un bir geçiş dönemi ve bunu önümüzde ki maç ile atlatıp yine seri bir yükselişe geçeceğiz. Malum bu maçtan sonra haftaya Çarşamba günü yine kendi evimizde oynayacağımız Kupa maçımız var. Bu maçtan galip geldiğimiz takdirde gruplara kalmaya hak kazanacağız. İşte böyle kritik bir virajda tüm Kırklarelispor severlerin, takımın yanında olup destek olmasını bekliyorum. Bu talihsizlik onlar sayesinde geride bırakılıp, en güzel başarıları onlarla yaşamak istiyoruz” diyerek gündemde olan eleştirilere bu şekilde cevap verdi.
Kırklarelispor için
önemli bir viraj
Kırklarelispor, Karşıyaka mağlubiyetinden sonra önünde ki İnegöl deplasmanı hazırlıklarına başladı. Son iki haftadır puan kaybeden Kırklarelispor, bu haftada ligde oldukça iyi bir konumda olan İnegölspor’a konuk olacak.
Ligde 12 puanla 5.sırada yer alan İnegölspor 7. hafta mücadelesinde Aydınspor 1923 ile oynadığı maçta 1–1 berabere kaldı. Son 3 haftadır önemli takımlara karşı aldıkları galibiyetlerle ön plana çıkan takım ile deplasman da karşılaşacak olan Kırklarelispor eğer bu maçtan 3 puan ile dönerse toplamda 13 puana ulaşacak.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Haydi bre kirklarim sana guveniyoruz