Vize’ye 30 yataklı yeni hastane

Sosyal medya hesaplarından müjdeli haberi Kırklarelililerle paylaşan Milletvekili Minsolmaz ve İl Başkanı Çiler, yeni hastanenin durumunu anlattı.
“Herkes için sağlık” diyoruz
Açıklamalarda bulunan AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz; “Gücümüzü, heyecanımızı ve enerjimizi milletimizden alarak çok daha geniş ufuklara yelken açıyoruz. “Herkes için sağlık” diyoruz. Tarihimizden gelen lider ülke olma sorumluluk ve bilinciyle hayal bile edilemeyenleri gerçekleştirdik, gerçekleştiriyoruz” diyerek yaptıkları icraatların önemini anlattı.
“Kırklareli gerekli çalışmaları
gerçekleştirince daha güzel
bir şehir olacak”
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz geçtiğimiz gün sosyal medya üzerinden bir müjde yayımladı. Minsolmaz yayımladığı müjdesinde Vize ilçesine 30 yataklı hastane yapacaklarını duyurdu. Milletvekili Minsolmaz ““Trak Krallığı’ndan Osmanlı’ya birçok tarihi eser barındıran, ‘Sakin Şehir’ ünvanlı, ıhlamur kokulu, huzur sığınağı Vize’mize hakkı olan kaliteli sağlık hizmetini almasını sağlayacağız. Kırklareli gerekli çalışmaları gerçekleştirince daha güzel bir şehir olacak. Devletimiz Trakya’nın güzel şehri Kırklareli’miz için gereken çalışmaları hayata geçirmeye devam edecek” şeklinde konuştu.
“Türkiye’yi şaha kaldırmanın
hayalini kuruyoruz”
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti’nin siyaset anlayışının; hizmet, proje, yatırım ve eser siyaseti, Türkiye’yi asırlardır hayalini kurduğu hedeflere kavuşturma siyaseti olduğunu ifade etti; “Bunun için biz yıkmaktan değil, ülkemize yeni eserler kazandırmaktan bahsediyoruz. Biz el birliği içinde Türkiye’yi şaha kaldırmanın hayalini kuruyoruz. Allahın izni ile yerel seçimlerde de el birliği ile Kırklareli’ni şaha kaldıracağız.”
“Yerel seçimlerde
Kırk Şehitler Tepesi’ne
bayrağımızı dikeceğimize inanıyoruz”
Yerel seçimler için de iddialı konuşan Minsolmaz; “Mutlaka yerel seçimlerde bütün belediyelere AK Parti damgasını vurmamız gerekiyor. Teşkilatımızın sürekli dediği gibi yerel seçimlerde Kırk Şehitler Tepesi’ne bayrağımızı dikeceğimize inanıyoruz. AK Parti teşkilatları, üye, sandık ve mahalle yönetimlerimiz, ilçe, il, kadın ve gençlik, belediye ve genel merkez teşkilatlarımız ve milyonlarca seçmenimizle birlikte aziz milletimize karşı sorumluluk duygusundan, hizmet akdinden bir an bile vazgeçmemiştir. AK Parti, 3 Kasım 2002'den itibaren girilen her bir seçim, gerçekleştirilen her bir referandumda milletle sözleşmesini tazelemiştir” diye konuştu.
19 Temmuz 2018 de ihale edilecek
Vize hastanesi hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler; Vize’mize hakkı olan kaliteli sağlık hizmetini almasını sağlamak için 30 yataklı hastane yapıyoruz. Vize 30 yataklı devlet hastanesi 19 Temmuz 2018 de ihale edilecek. Bodrum, Zemin ve 1 Normal katlı olarak inşa edilecek hastanenin 2019 yılsonu itibari ile tamamlanması hedefleniyor” dedi.
“Sağlık hizmetleri hükümetimizin en iyi olduğu alanların başında geliyor”
Sağlık alanlıda yapılan reformlardan bahseden Başkan Çiler; ”AK Parti yaptığı her proje ve icraatla hizmet partisi olduğunu gösteriyor. Şimdi de hastanemiz ile Vizeli vatandaşlarımıza hak ettikleri sağlık hizmetini sağlayacağız. Sağlık hizmetleri hükümetimizin en iyi olduğu alanların başında geliyor. 2002 yılından önce insanların rehin kaldığı, ambulansının olmadığı devirlerden şimdi ki gibi en iyi sağlık hizmetine kolaylıkla ulaşabildiği bir duruma geldik” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. aydın zihin sağlıklı beden 04 Temmuz 2018 Çarşamba 15:08:32

    Millete ait Devlet hastanesi mi yoksa özel şirkete ait ve Reis'in sözleriyle (paralı) "müşterilerin" (hastaların) hizmetinde olacak Şehir hastanesi mi belirtilmiyor haberde. 30 yataklı bir halk hastanesi mi olur? Bir afet hali vuku bulsa otuz yatak mı yeterlidir? Her neyse yarımın bütünden ne çok olduğunu bilerek yiyip içmekle tüm olası hastalıkların yarıdan çoğunu listenizden elimine ederek sağlıklı bir yaşam sürdürebilirsiniz bu gerçek...