Vize'nin çalışkan Başkanı sahada da boş durmadı

Hayata geçirdiği projeler ve Vize'ye kazandırdıkları ile adından övgü ile söz ettiren Kırklareli'nin Vize İlçe Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, belediyecilik alanındaki çalışkanlığını 2013 yılının son günlerinde Vize'ye kazandırdıkları yeni spor kompleksinin futbol sahasında da gösterdi

Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Mehmet Akif Mahallesi'nde Belediye tarafından yeni yapılan halı sahada oynanan gece maçında hattrick yaparak 3 gol attı. Vize'li futbol severler 30 Aralık Pazartesi akşamı saat 18.00'da, Mehmet Akif Mahallesi'nde yeni yapılan halı sahada 30'ar dakikalık iki devre futbol maçı oynadılar. 5-5 berabere sonuçlanan maçta, Turuncu Takım Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz'ın kaptanlığında Özgen Kalkan, Can İnce, Seçkin Biçer, Egemen Aykanat, Burak Biçer ve Kalede Sertaç Demirkesen' den oluştu.
Yeşil takım ise Refik Top'un kaptanlığında Fahri Soydan, Gürkan Aydın, Tugay Ayaz, Egemen Top, Gökhan Top ve Kalede Ertan Oğuz'dan oluştu. Turuncu takımın 3 golünü Başkan Selçuk Yılmaz atarken diğer goller Özgen Kalkan ve Burak Biçer'in ayağından geldi. Yeşil takımın gollerini ise Egemen Top (2), Fahri Soydan, Tugay Ayaz ve Gürkan Aydın attı. Maç sonunda açıklama da bulunan Başkan Selçuk Yılmaz;
"İlçemize kazandırdığımız yeni spor kompleksimiz ile her yaştan sporsevere hitap etmeyi amaçladık. Geçtiğimiz hafta içerisinde ışıklandırma çalışmasını da tamamlayarak sizlerin hizmetine sunduk. Spor Kompleksimizde her yaştaki sporsevere hitap edecek yürüyüş yolları, çocuklarımız için eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak oyun grubu, yine tüm sporseverlere hizmet verebilecek 13 adet otomatik fitness, jimnastik ve spor aletleri bulunuyor.
Ben yeni halı sahamızın tüm sporseverlere hayırlı olmasını temenni ediyor, herkesi spor yapmaya davet ediyorum" dedi. Başkan Yılmaz, maçın ardından tüm oyuncular ve seyircilerle birlikte Mehmet Akif Mahallesindeki kahvehanede çay içerek sohbet etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol