"Vize’deki ikinci sanayi alanı hamlemizi inşallah Çakıllı’da gerçekleştireceğiz"

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Vize Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram ile bir araya geldi. Buluşmanın detaylarını sosyal medya hesabından paylaşan Minsolmaz; "Vize Çakıllı Belediye Başkanı’mız Sayın Mehmet Bayram’la Çakıllı Beldemizde kurmayı planladığımız yeni Sanayi Bölgesi hakkında önemli görüşmelerde bulunduk. Vize Doğanca Köyümüzdeki Plastik İhtisas OSB’den sonra, Vize’deki ikinci sanayi alanı hamlemizi inşallah Çakıllı’da gerçekleştireceğiz" dedi..

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Vize Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram’la buluştu. Minsolmaz ve Bayram, buluşmada Çakıllı’ya yapılması planlanan organize sanayi bölgesi hakkında istişarelerde bulundu.
“Yeni bir istihdam ve iskan alanı”
Milletvekili Minsolmaz sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bilgilendirmede, “Vize Çakıllı Belediye Başkanımız Mehmet Bayram’la Çakıllı Beldemizde kurmayı planladığımız yeni Sanayi Bölgesi hakkında önemli görüşmelerde bulunduk. Vize Doğanca Köyümüzdeki Plastik İhtisas OSB’den sonra, Vize’deki ikinci sanayi alanı hamlemizi inşallah Çakıllı’da gerçekleştireceğiz. İlimizin kuzey aksı olan; Üsküp, Pınarhisar, Doğanca, Vize ve Çakıllı’yı yeni bir istihdam ve iskan alanı olarak planlıyoruz” dedi.
"Amacımız; sanayinin üretim, istihdam ve katmadeğer gücünü ilimizin diğer bölgelerinde de etkin kılmak"
Minsolmaz şöyle devam etti; “Kırklareli OSB’den Saray’a kadar ihalesi yapılan Kırklareli - Saray Karayolunu da bölünmüş yol standartına getirip, ulaşım altyapısını güçlendireceğiz. Amacımız; sanayinin üretim, istihdam ve katmadeğer gücünü ilimizin diğer bölgelerinde de etkin kılmak, bunu yaparken verimli tarım alanlarının zayi edilmesini önlemek. Koruma ve kullanma dengesine azami dikkat ederek, sağlıklı, çevreci, akılcı ve katma değerli büyümeyi, istihdam ve üretimi sağlamak."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol