Vize’de AK Parti Ahmet Aydın’a emanet

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli’nde 7. olağan ilçe kongrelerini sürdürüyor. Bu çerçevede Vize 7. Olağan İlçe
Kongresi, Pazar günü coşku ve heyecanla gerçekleştirildi.
Tek listeden aday olan İlçe Başkanı Ahmet Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleri bayrağı teslim alan ekip oldu…

Adalet ve Kalkınma Partisi, 7. olağan ilçe kongrelerine tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda 8 Mart Pazar günü Vize 7. Olağan İlçe Kongresi, Yavuzlar Düğün Salonunda düzenlendi. Gerçekleşen kongreye; AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Kadın Kolları Başkanı Hanife Büyükyeğen, Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, Babaeski İlçe Başkanı Fatih Yağcı ve çok sayıda partili katılım gösterdi. Divan teşekkülünün oluşturulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim tilaveti okundu.

Kongrede şehitlerimiz dolayısıyla sesli şarkı ve müzik yayını yapılmadı.
İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın açılış konuşmasının ardından, İl Başkanı Alper Çiler ve Milletvekili Selahattin Minsolmaz partililere hitap ettiler.
Faaliyet raporunun ve gelir gider tablolarının okunup, yönetimin ibra edilmesinin ardından seçimlere geçildi. Tek listeden aday olan ilçe başkanı Ahmet Aydın ve yönetimi bayrağı teslim alan ekip oldu.
“Bu partide tek vazgeçilmez
Recep Tayyip Erdoğan'dır”
İl Başkanı Alper Çiler kongre sonrası gazetemize yaptığı açıklamada;
“8 Mart 2020 Pazar günü AK Parti Vize 7. Olağan İlçe Kongremizi, Yavuzlar Düğün Salonunda coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. Vizenin dört bir yanından gelen delegeler ve hemşerilerimiz, Salonlara sığmayan bir katılım ile kongremizin gerçekleşmesine vesile oldular. Kongrede seçilen İlçe Başkanımız Ahmet Aydın ve Yeni Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ediyor, üstün muvaffakiyetler diliyorum.
Kuruluştan günümüze kadar bu davaya hizmet eden tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Görevi devreden ilçe başkanı Ufuk Eken’e bir teşekkür plaketi takdim ettik.
Bu bir bayrak yarışı ve uzun bir maraton, herkesin bu partide görevi değişebilir, herkesten de vazgeçilebilir ama bu partide tek vazgeçilmez Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bir Dünya lideri düşünün, 4 saat uyku ile her şeyinden feragat ederek yurtiçi ve yurtdışında, gece gündüz demeden çalışılıyorsa, bizlerin ona lâyık olması ve yükünü azaltmamız için daha da koşarak çalışmamız gerekiyor.
İnşallah yerel seçimlerde Trakya’da gösterdiğimiz başarı artarak devam eder ve 2024 yılında Merkez, Lüleburgaz, Babaeski ve Vize ilçelerimizi de hizmet kervanına katarak beldelerimizle birlikte Yeni Bir Kırklareli için daha da azimle çalışmaya devam ederiz” dedi.
Çiler sözlerini şöyle tamamladı; “Allah'ın izniyle 13 Mart; Demirköy’de, 16 Mart; Kofçaz’da, 21 Mart; Pehlivanköy’de ve 22 Mart tarihinde de merkez ilçe kongrelerimizi yaparak, süreci tamamlamış olacağız. Daha sonra da sonbaharda il kongremizle inşallah 7.Olağan Kongre sürecini tamamlayacağız. Partilimizle, vatandaşımızla, tüm Türkiye hep birlikte daha da güçlüyüz.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol