Vize Trakya’nın yıldızı olma yolunda

Vize İlçemize yapılması planlanan yeni hastane projesi kapsamında Başhekim Dr Muhammed Öztürk ile İdari ve Mali İşler Müdürü Hilal Şahin öncülüğünde kurulan yeni hastane proje hazırlama ekibinin özverili çalışmalarıyla hazırlanan rapor Kırklareli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Hüseyin Aslan ve Tıbbi Hizmetler Başkanlığı Birim Sorumlusu Uzman Dr. Berna Baygöl ile birlikte değerlendirildi.
Ülkemizde son dönemde yapılan yatırımlar kapsamında bölgemizde de planlanan yeni projeler ışığında önümüzdeki dönemde ilçemiz nüfus sayılarında bir artış olacağı göz önünde bulundurularak bu bağlamda planlanan yeni hastanede yoğun bakım ve palyatif bakım gibi özellikli birimlerin genişletilmesi, uzman hekim portföyünün arttırılması, hasta memnuniyeti açısından ferah, geniş kullanımlı fiziki ortamların sağlanarak kaliteli bir sağlık hizmeti verilmesinin yerinde olacağı öngörüldü.
Yapılan açıklamada; “Bizler her geçen gün daha da değişen ve gelişen ilçemizin insanlarına hizmet etmek için elimizden gelen gayreti hep birlikte sarf edeceğiz. Amacımız ilçemizde yaşayan 30.000 nüfusa yapılması planlanan yeni hastane binamız ve her branşta uzman ekibimizle birlikte Sakin Şehir Vizemizin güzel insanlarına hak ettiği hizmeti her geçen gün daha da arttırarak verebilmektir” dendi.
(Kırklareli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol