Vize Tarih ve Kültür Festivali programı belli oldu

Vize 12. Tarih ve Kültür Festivali bu yıl da birbirinden ünlü isimlere ev sahipliği yapacak. 23-25 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek festivale bu yıl Hande Yener, Suzan Kardeş, Gönül Yazar başta olmak üzere daha pek çok isim katılım sağlayacak.

12. Tarih ve Kültür Festivali programı açıklandı. 3 gün boyunca hem gündüz hem de gece etkinliklerinin yaşanacağı olan festival bir Vizeli olan Uğurkan Erez organizatörlüğünde düzenlenecek.
Festival’de pek çok ünlü isim sahne alacak
23 Ağustos tarihinde başlayacak festivalde her gece farklı bir konseptin yer alacağı sahnelerde ilk gece 21.45’te Jale, saat 21.45 itibariyle Suzan Kardeş 90’lar ve Balkanlar konseptinde Vizelilerle bir araya gelecek. 24 Ağustos tarihinde ise Semiha Yankı, Ersan Erdura, Funda ve Gönül Yazar 70’ler Gazino konseptiyle sahnede olacak. Festivalin son günü olan 25 Ağustos’ta ise pop müziğin sevilen ismi Hande Yener Gençlik Gecesi konseptiyle organizasyonun finalini yapacak. Tüm etkinliklerin ücretsiz ve her vatandaşa açık olduğundan bahseden Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, bu festivalin hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Özalp vatandaşları festivale davet ederek; “Siz değerli Misafirlerimiz; Vize 12. Tarih ve Kültür Festivali’nde sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tarihiyle, kültürüyle ve doğasıyla Traklara başkentlik yapmış antik kent Vize tarihimizde; Byrzia, Bizye, Bida, Biza, Byza, Vizii ve son olarak Vize ismini alarak değişik isimlerle anılmıştır. İlçemizin tarihi sorumluluklarının bilincinde 23-24-25 Ağustos 2019 tarihlerinde düzenleyeceğimiz Vize 12. Tarih ve Kültür Festivaline sizleri bekliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol