Vize Belediyesi'nin web sitesi hacklendi

Vize Belediyesi'nin resmi internet sitesi http://www.vize.bel.tr/ hacklendi. Uzun zamandır güncel olmayan sitede en son Belediye'nin Anneler Günü programına ait haber yer alıyordu....

Gerek Belediyeler, gerekse diğer kurumlar resmi web siteleri aracılığı ile kamuoyunu bilgilendiriyorlar.
Ancak sitelerin güncel olması, bilginin yeni ve kullanılabilir olması da bu anlamda büyük önem taşıyor. Güncel olmayan eski bilgilerin yer aldığı web siteler ise kaderlerine mahkûm bırakılıyorlar.
İşte bu web sitelerinden biri de Vize ilçesine Belediyesi'ne ait resmi web sitesi. Uzun zamandır güncel olmayan sitede en son Belediye'nin Anneler Günü programına ait haber yer alıyordu.
Sonunda Vize Belediyesi'nin resmi internet sitesi http://www.vize.bel.tr/ hacklendi. Siteyi açtıktan sonra kendisinin Vizeli olduğunu söyleyen bir mesaj ile karşılanıyorsunuz.
Söz konusu mesajda; "BİR VİZELİ OLARAKTAN SİTEYİ HACKLEMİŞ BULUNMAKTAYIM BAŞKAN SİTEDE AÇIK VAR KAPATIN LÜTFEN TÜM VİZEYE SELAMLAR HACKER BY CYBERST" yer alıyor.
Bu aşamada sitenin ne zaman eski haline geleceği ise merak konusu…

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. bir vizeli bunu yapmaz 15 Ağustos 2015 Cumartesi 13:13:12

    bir vizeli bunu yapmaz. yapmışsan da utanç duymalısın. boyun mu uzadı diye sorarlar adama.

  2. Bence bunu yapan Vize li değil hatta Trakyalı değil baksana Hackledim diye yazmış. Trakyalı adam "ackledim" diye yazardı :))

  3. Yazık bu site vize belediyesine yakışmayan bir site rota dizayn diye bi de altta reklamını yapmış doğru düzgün son teknolojiye uyumlu olmayan basit olan sitelere yer verilmemesi lazım güçlü alt yapısı olan büyük şirketlerle çalışılması lazım