Vize Belediyesi’nden “Kaliteli Yaşam” semineri

Vize Belediyesi’nin organizasyonunda, Kişisel Gelişimci ve Yaşam Koçu Özlem Ayhan tarafından Kaliteli Yaşam konularında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantı 26.08.2015 Çarşamba günü saat 20.30’da, Namık Kemal Ortaokulu konferans salonunda yapıldı. Toplantıya Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı, Başkan Yardımcısı Hüseyin Yavuz Tezcan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Basri Korkmaz, Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Salim Aybaş, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Toplantıda Kişisel Gelişimci ve Yaşam Koçu Özlem Ayhan katılanlara, Kilo kontrolü için neler yapılmalı ve kaliteli yaşamın sırları nelerdir, Hastalıkların önlenmesi için yapılması gerekenler nelerdir, Düşüncenin gücü, olumlu olumsuz düşüncelerimiz hayatımızı nasıl etkiler ve Kendimizi başkalarını atfettiğimizde hayatımızda neleri değiştiririz konularında bilgiler verildi.
Bilgilendirme toplantısının sonunda Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı, Kişisel Gelişimci ve Yaşam Koçu Özlem Ayhan’a bir plaket takdim etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol