Vilayet Meydanı'nda evlenme teklifi

Şarkıcı Kutsi’nin seslendirdiği "Benimle evlenir misin?" şarkısı eşliğinde sevgilisine evlenme teklif eden İlkay Şener beklediği "Evet" yanıtını gelin adayı Gizem Tekin'den hemen aldı.

Kırklareli'nde Cumartesi günü pek de alışık olmadığımız bir evlenme teklifi yaşandı. Olayın kahramanları olan İlkay Şener, Gizem Tekin 21.12.2004 tarihinden bu yana süren devam eden birliktelikleri olduğunu ve 8 yıllık birlikteliklerinin ardından 9'uncu yıla girerken böyle bir karar aldıklarını ve çok mutlu olduklarını belirtti. Edirne yolu üzerinde bulunan Kipa marketten Vilayet Meydanında bulunan billboardlara kadar bu iki nokta arasındaki geliş güzergâhına her renkten çiçekle donatan İlkay Şener sevgilisinin arkadaşları olan kişilerinde yardımı ile Gizem Tekin'i ilk çiçeğin başına getirtti çiçekleri toplaya toplaya kalp şeklinde bulunan son noktaya getirten duygusal damat adayı. Kırklareli vilayet meydanınki billboardların altına gelindiğinde arabasında çalan benimle evlenir misin adlı şarkıyı açıp sevgilisine evlenme teklifi etti.
Duygusal şiir Kırklarelinin her yerinde
Kırklarelilinin birçok billboardına "Çaresizliktir, derin bir uçurumdur acımasızlıktır sensizlik, en kalabalık yalnızlıklarımdır, soğuktur, zalimdir sensizlik, güneş altında üşümek kar altında ateşler içinde kâbuslardan uyanmaktır sensizlik, zamanın akmak bilmediği 1 saniyenin bir güne dönüşmesidir sensizlik, beni bu hayatta sensiz bırakma olur mu? Benimle evlenir misin?" diye yazdıran İlkay Şener kolay kolay kimsenin yapmaya cesaret edemediği ve büyük bir medeni cesaret örneği göstererek sevdiği kadına Kırklarelili vatandaşın şaşkın bakışları ve basın mensuplarına aldırmadan evlenme teklifi etti.
Dizleri üzerine çöktü
Kırklareli vilayet meydanında bulunan billboardın önüne çiçekleri yaklaşık 1 kilometrelik bir mesafeden toplayarak gelen Gizem Tekin yine çiçeklerden yapılmış kalbin içerine girdi "banimle evlenir misin" şarkısının da arka planda fon müziği olarak çalınması ile birlikte dizleri üzerine çöküp sevdiği kadına o meşhur ve soruyu sordu.
Eminsinizdir ama duymak sizi çok rahatlatacaktır diye anlatılan o durumu yaşayan genç sevgililer daha sonra birbirlerine sarılıp gözyaşı döktüler. İlkay Şener'in cebinden çıkardığı tek taş ile de taçlandırılan evlenme teklifi soğuk kış mevsiminde Kırklarelili vatandaşı ısıtan sıcak gelişmelerden biriydi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol