Veteranlardan Makedonya'da büyük başarı

Kırklareli Master ve Veteranlar Kulübü, başarılarına başarı katmaya devam ediyor. Makedonya’da düzenlenen turnuvada büyük bir başarı elde eden takım yurduna gururla döndü.

Önemli rakipler ile karşı karşıya gelerek büyük bir başarı elde eden Kırklareli Master ve Veteranlar Kulübü, 3.’lük kupasıyla yurda döndü. Elde edilen başarıyla dikkatleri de üzerine çeken Kırklareli Master ve Veteranlar Kulübü, turnuvadan sonra yaptığı açıklamada çalışmalarına devam ederek daha büyük başarılara imza atmayı hedeflendiklerini dile getirdi.
“Teşekkürler Kırklareli Master
ve Veteranlar Kulübü”
Turnuva ardından yurda dönen Kırklareli Master ve Veteranlar Kulübü Başkanı Hikmet Yıldırım yaptığı basın açıklamasında, “Makedonya Rumeli Masterler ve Veteranlar Futbol Turnuvasını takımımız; 3.lük ile tamamlamıştır.
Katkı veren ve emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca, İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge'ye, Kavaklı Belediye Başkanı Gürel Koşdemir'e, Makedonya Ateşesi Alev Süleyman'a, Makedonya Göçmenleri Dernek Başkanı Murat Çınar'a, Dernek Başkanımız Hikmet Yıldırım'a ve TÜMSO Başkanı Mustafa Kumbasar'a özel olarak teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol