Veteranlar ve Romanlar dostluk maçını kardeşlik kazandı

Babaeski Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği Veteranlar ve Romanlar dostluk maçı 7-6 sonuçlandı ve birlik, beraberlik, kardeşlik kazandı...

Babaeski Gençlik Hizmetler ve Spor Müdürlüğü anlamlı bir etkinliğe imza attı. Veteranlar ile Romanlar arasında oynanan dosyluk maçı, renkli görüntülere sahne oldu. Maç 7-6 Veteranlar'ın üstünlüğü ile tamamlandı.
Veteranlar takımında İlçe Kaymakamı Tarkan Keskin, Garnizon komutanı Coşkun Önal, Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Koz, Jandarma Komutanı Mustafa Gümüşoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Babaeski İlçe Spor Müdürü Erhan Öztürk, SODEM Müdürü Şafak Memi, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı Personeli Tarık Akın, Kaymakam adayı Semih Doğanoğlu ve kalede Babaeski Belediyesi Destek Hizmetleri Müdür Vekili Ufuk Böker yer aldı. Romanlar takımındaysa kaptan Romanlar Derneği Başkanı İbrahim Zünbül, Çağatay Çevik, Ogün Dik, Anıl Tanılı, Şahin Demirkol, Özgür Aygün, İsmail Zünbül, Küçük İbrahim Zünbül ve kalede Erdal Sevgi vardı. Maçın hakemliğini yapan isim ise Milli Futbol Hakemi ve Fenerbahçe – Galatasaray derbisini yönetmiş olan Ülkü Tırpancı oldu. Maçı takip etmeye gelenler arasında ise Babaeski İlçe Emniyet Müdürü Hakan Hatip ve Babaeski Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Özcan Armağan vardı.
Oldukça çekişmeli geçen maçta 13 tane gol atıldı. İlk devrede 1.golü Veteranlar takımından Savcı Fatih Koz attı. 2.gol ise Kaymakam Tarkan Keskin’den geldi. 3 ve 4. goller ise Romanlar takımından Çağatay Çevik tarafından atıldı. Kaymakam Tarkan Keskin’in golüyle ise beraberlik bozularak Veteranlar takımı 2-3 öne geçti. İkinci devrede oyuncu değişikliği ile maça giren Kaymakam adayı Semih Doğanoğlu farkı açtı. Romanlar takımı oyuncusu Özgür Aygün arka arkaya attığı 2 golle farkı kapattı. Savcı Fatih Koz’un maçın son dakikalarında attığı 2 gol ise skoru belirlemiş oldu. Karşılaşmada tek sarı kart kaleci Ufuk Böker’e verildi.
Gençlik Hizmetleri ve Babaeski İlçe Spor Müdürü Erhan Öztürk maç bitiminin ardından konuşmasında şu sözlere yer verdi; "Büyük ve Güçlü bir ülkemiz var. Biz gücümüzü şanlı tarihimizden, inancımızdan, devlet-millet anlayışımızdan, şehit ve gazilerimizden alıyoruz. Aynı zamanda bu dünyanın en önemli coğrafyasında farklılıklarımızla bir olarak diri olarak yüzyıllar boyunca yaşamamız ve bundan sonra da yaşayacak olmamız bizi büyük ve güçlü bir ülke yapıyor.
Bu mozağin küçük bir parçası olan Babaeski’de de bugün Babaeski Roman derneğimiz ile Babaeski Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürlüğü olarak Birlik ve Beraberlik içinde olduğumuzu gösteren çok anlamlı bir dostluk futbol maçı etkinliği yaptık.
Spor bizi birleştiren ve bizi diri tutan en önemli olgudur. Bizde bu gücü kullanarak spor aracılığıyla daha fazla bir araya geleceğiz, daha fazla etkinlik yapacağız böylece her zaman bir olacağız diri olacağız.
Roman Derneği Başkanı Sayın İbrahim Zünbül Başkanım’a ve futbolcularına da bu güzel etkinlikteki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.
Her etkinliğimizde olduğu gibi bu etkinlikte de bize yalnız bırakmayan başta Sayın Kaymakamımız Tarkan Keskin’e, Değerli Protokolümüze ve misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.’’
İlçe Kaymakamı Tarkan Keskin ise; "Skor için elbette mutluyuz. Fakat tabiki her şeyden önce dostluk kazandı" diyerek Roman Derneği Başkanı İbrahim Zünbül’e böyle bir teklif ile geldiği için teşekkürlerini iletti.
Roman Derneği Başkanı İbrahim Zünbül ise şu şekilde konuştu; "Güzel ve neşeli bir maç oldu. Kaymakam ve diğer kurumlara teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte kaynaşmış olduk. Roman vatandaşları olarak hepsine saygı duyuyoruz.’’

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol