Vekillerimiz Yeni Yasama Yılı’nda ilk mesajlarını verdi

Yeni Yasama Yılı önceki gün başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı Binali Yıldırım ve 600 milletvekili ile birlikte Gazi Meclis’te yerlerini aldı. Kırklareli Milletvekilleri Selahattin Minsolmaz, Vecdi Gündoğdu ve Turabi Kayan’da katıldıkları ilk Meclis öncesi başta Kırklareli halkı olmak üzere kendilerini takip eden herkese ilk mesajlarını sosyal medya aracığıyla verdiler.

TBMM 27. Dönem 2. Yasama Yılı önceki açıldı. 600 milletvekili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Meclis Başkanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla Meclis’te yerini aldı.
Yerini alanlar arasında Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Vecdi Gündoğdu ve Turabi Kayan’da vardı. Açılış öncesi vekillerimiz ilk mesajlarını sosyal medya üzerinden verdiler.
Selahattin Minsolmaz
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, sosyal medya hesabından Meclisin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kürsüdeki fotoğrafını paylaşarak, “TBMM’nin 27. Dönem-2. Yasama Yılı hayırlı olsun. Meclis Başkanımız Sn Binali Yıldırım başkanlığında toplanan TBMM Genel Kurul'unda, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan'ın açılış konuşmasını dinliyoruz” dedi.
Vecdi Gündoğdu
CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu’da Meclis’teki bankosundan paylaştığı fotoğrafla, “Mutlu haftalar... Yeni Yasama Dönemi çalışmalarımıza bugün başlıyoruz. Milletin temsil edildiği, demokrasinin kalbi TBMM'nin etkinliğini ve saygınlığını arttırmak için mücadelemiz devam edecektir” mesajını verdi.
Turabi Kayan
CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan’da CHP gurubundaki arkadaşları ile birlikte Meclis bahçesinde çektirdiği fotoğrafını sosyal medyadan paylaşarak şu mesajı verdi;
“1 Ekim 2018 TBMM CHP Meclis grubu açılış töreninden sonra 27.Dönem Yasama Yılı açılışı. Yüce Önder Atatürk'ün kurduğu TBMM Kurtuluş Savaşı vermiş, kazanmış; Türkiye Cumhuriyeti Devletini kurmuş aydınlanma ve demokratikleşme yolunu açarak ulusumuzun uygarlaşması yolunda dev adımlar atmıştır. 24 Haziran’da anayasada bazı temel değişiklikler yapılsa da Büyük Önder Atatürk'ün işaret ettiği gibi halkımızı muasır medeniyetler üzerine çıkarmak için Meclis içinde ve gerektiğinde sokakta mücadelemizi devam ettirip bağnazlıktan ve yobazlıktan toplumumuzu kurtaracağız.”

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Biz de sosyal medyadan... 03 Ekim 2018 Çarşamba 23:27:04

    E o halde biz de oylarımızı sosyal medyadan mı kullanalım ?