Vekilimizi yalnız bırakmıyorlar

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de çalışmalarına devam eden AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Ankara’da memleket hasreti çekmiyor. Kırklareli’nden hergün gerçekleştirilen ziyaretler ile Minsolmaz hem Kırklareli hasreti çekmiyor hemde hemşerilerinin sorunlarını dinleyerek çözüm yolları arıyor. 

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’a Kırklareli’den gerçekleşen ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda TBMM'de Minsolmaz’ı AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, İl Başkan yardımcısı Mehmet Akın ve Babaeski İlçe Başkanı Fatih Yağcı ziyaret etti. Ziyarette İl ve Babaeski’ye ilişkin görüşmelerde bulunuldu.
Minsolmaz’ı ayrıca Vize’nin Çakıllı Belde Belediye Başkanı Mehmet Bayram’da ziyaret etti. Minsolmaz’a Kırklareli’nden bir başka ziyaret ise Pehlivanköy’den gerçekleştirildi. Pehlivanköy Belediye BaşkanıHüseyin Açıkel, İlçe BaşkanıGündüz Hoşgör ve İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Gülay Erkol ilçedeki yatırımlar ve Belediye faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Milletvekili Minsolmaz, kendisini TBMM’de ziyaret eden tüm hemşerilerine teşekkür etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol