Vefa Sosyal Destek Grubu 7/24 hizmete devam ediyor

Kırklareli Vefa Sosyal Destek Gruplarımız 1400 görevlimiz ile 65 yaş üstü ve yasaklama/ kısıtlama getirilen İhtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızın hizmetinde.

Vefa Sosyal Destek Gruplarının koordinasyonunda mahallerinde tespiti yapılan ve yürütülen çalışmalardan yararlanmak isteyen 65 yaş üstü ve yasaklama/ kısıtlama getirilen İhtiyaç sahibi vatandaşların 112, 155 veya 156 numaralarını araması halinde, yetkilendirilen kamu görevlisi, ekipler ve araç ilgili adresleri ziyaret ederek ihtiyaç sahiplerinin isteklerini karşılıyorlar. Vali Bilgin, Evde Kal' çağrılarının Kırklareli’nde karşılık bulduğunu vatandaşların alınan tedbirlere daha çok uyması gerektiğini vurguladı."Tüm ilçelerde vatandaşların ihtiyaçlarını giderme noktasında çalışma yürütülüyor. Bu gruplarımızı her ilçemizde kurduk. 24 saat esasına göre çalışmalarımız sürüyor. İnşallah ülkemizin geçirdiği bu süreç içinde tek başına yaşayan veya kronik rahatsızlığı olan yaşlılarımızın, her türlü ihtiyacını giderme noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, göstereceğiz dedi. Vatandaşlarımız bilinçlenmeye başladı. Onlara teşekkür ediyorum. Kırklareli olarak açıkçası bu konudaki gözlemim genel olarak vatandaşlarımız kurallara uyuyor. Bu konuda çok sıkıntı çekmedik. Allah'a şükür genel hatlarıyla 65 yaş üstü vatandaşlarımızın tedbir kurallarına uyduğunu gözlemliyorum. Tüm tedbirler bizler için. Onların başka kişilerle temasını önlemek için evlerde tutuyoruz" dedi. 

Vali Bilgin’den evinde kalan vatandaşımıza teşekkür telefonu
Valimiz Osman Bilgin, 65 yaş üstü ve kronik hasta olan vatandaşlara yasaklama/ kısıtlama getirildiğinden dolayı #EvdeKal an Sevgili teyzemizi telefonla arayarak isteklerini dinledi. Verilen hizmetler ile memnuniyetini sordu. Kırklareli Vefa Sosyal Destek Grupları evde kalan vatandaşlarımızın 7/24 hizmetinde olduğunu belirtti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol