Vecdi Gündoğdu, “Umudun ve çözümün adresi CHP”

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, İktidar Kurultayı sonrasında gerçekleştirdiği çalışma ziyaretleri hakkında bir basın açıklaması düzenledi. Gündoğdu açıklamasında, umutların yeşererek aydınlık günlerin geldiğini ifade etti. İlimizde birçok noktada ziyaretler yaptıklarını vurgulayan Gündoğdu, umudun ve çözümün adresi CHP.” dedi.

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu kamuoyuyla bir basın açıklaması paylaştı. İktidar Kurultayı sonrasında gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgilendirmede buluna Gündoğdu, CHP iktidarında sorunların çözüleceğini ifade etti. CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu yaptığı bilgilendirmede şu ifadelere yer verdi: “Tek kişilik Saray Hükümeti ülkemizi içinden çıkılmaz sorunların içerisine sürüklemektedir. Yasama, yürütme, yargı ve medya bir kişinin vesayeti altındadır. Demokrasi sadece kâğıt üstünde kalmıştır. Ekonomik bağımsızlığımız tehlike altındadır.  Vatandaştan toplanan vergilerin ve yapılan borçlanmaların büyük bir kısmı içerde ve dışarıda bir avuç çıkarcıya aktarılırken, milletimiz korkunç bir işsizliğe mahkûm edilmektedir.
Sürekli değişen eğitim politikalarıyla, Türkiye bilgi çağından koparılmıştır. Çocuklarımız eğitimde adeta denek olarak kullanılmaktadır. Etnik kimlik, yaşam tarzı ve inanç eksenli siyasetle toplumsal barışımız derin yara almıştır. ‘Tek Kişilik Saray Hükümeti’, iktidarını sürdürmek için kamplaşmayı, kutuplaşmayı ve ayrışmayı çözüm olarak sürdürmektedir.  Bizler ise bu kötü gidişi tersine çevirmek için mücadelemize devam ediyoruz. Bu doğrultuda çalışma ziyaretlerimiz yoğun bir şekilde sürüyor.  Kırklareli merkez STK ziyaretlerimiz sonrası çalışmalarımıza Vize ilçemizde devam ettik. Vize Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi, Vize Tarım Kredi Kooperatifi, Vize Ziraat Odası, Atatürkçü Düşünce Derneği Vize Şubesi, Vize İnsan, Doğa ve Yaşam Derneği, Vize Avcılar Derneği, Vize Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Vize Avcılar Atıcılar Derneği, Vize Şoförler ve Otomobilciler Odası, Vize Kaymakamlığı, Vize Belediye Başkanlığı, Çakıllı Belde ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Çeşitli STK temsilcilerinin sorunlarını dinleyerek, çözüm önerileri konusunda değerlendirmede bulunduk. CHP iktidarında sorunları nasıl çözeceğimizi anlattık. Umudun ve çözümün adresi CHP. Saygılarımla.” 

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Yahu bir iki hafta önce bunun neredeyse aynısı bir haber yapılmamış mıydı ? Vecdi beyin lafları ısıtılıp ısıtılıp yeniden mi veriliyor ? Hangi çözümün neyin adresi olmuşlar mesela bugüne kadar ?

  2. akapeyi iktidara taşıdılar nallarını topladılar az mı?

  3. belediyeyi kaybettirdiniz 25 Ağustos 2020 Salı 16:07:46

    Kırklareli belediyesini pınarhisar belediyesini chp genel bşkanını yalnış yönlendirip yalnış isim önererek kaybettirenler daha hangi adresi doğru gösterebilirler ki ? Gölge etmeyin artık yeter.

  4. 14 ağustosta aynı şekilde bir haber yapmışınız. 22 ağustosta aynı haberi tekrarlamanın mantığını anlamadım. başlıkları bile neredeyse aynı. vekil beyin söyleyecekleri kalmadı mı ? yoksa plak takılı mı kaldı hep aynı şeyleri mi söyler oldu ?

  5. Senelerdir umut tacirliğinden başka birşey veremediniz millete. Hala aynı vaadlerle milleti eyl iyorsunuz. Kırklareli vekilisiniz. Ben de Kırklareliye şunu sağladım diyeceğiniz üç şey sıralayın lütfen ? Hadi fazla oldu. Bir şey de yeter ! Umudun adresiymiş.

  6. çö-züm mü dedin ? 20 Eylül 2020 Pazar 12:58:51

    çö-züm mü dedin ? bu canan kaftancıpğlu gibilerin kafalarındaki fikirler chp ile hiç uyuşmuyor. bu gibiler chp de korundukça chp çözümün değil çö-zül-me-nin adresi olacak gibi.