Ve ŞENOL GÜRŞAN konuştu

"Siyaset uzun bir maraton!"
"AK Parti yine tek başına…"
"7 Haziran'da Kırklareli kazanacak"
"Trakya için hızlı tren, havaalanı"
"Yeni Anayasa ve başkanlık sistemi Türkiye için"

AK Parti'nin 2011 Yılındaki Genel Seçimlerde aldığı % 49,90'lık halk desteği ile TBMM'ne taşınan ve 341 milletvekili arasına ismini yazdıran Şenol Gürşan, 4 yıllık görev süresinin son gününde ÖNADIM MEDYA GRUBU’NA gelerek, kendisini MEBUS tayin edenlere, yani; 324 ziyaret ile devamlı aralarında olduğu Kırklareli halkına seslendi. 2007 yılındaki genel seçimlerde Kırklareli'nin aldığı oy oranını 2011 yılından % 50 oranında artırmasında etkili olan Milletvekili, "25 yıldır bu alandayım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi siyaset uzun bir maraton" cümlesi ile ise ciddi bir mesaj verdi. Ayrıca Gürşan, AK Parti iktidarının Kırklareli'ne kazandırdıklarını ve 7 Haziran sonrasında hayata geçirilecek, "ONLAR KONUŞUR AK PARTİ YAPAR" gibi sloganların oluşmasını sağlayan yatırımların neler olacağını işaret etti

AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan ÖNADIM MEDYA GRUBU tesislerine gelerek Kırklareli halkına seslendi. Merak edilen soruların cevaplarını verdi, Kırklareli'ne görev süresi boyunca yapılan yatırımlar ile yapılacak olanları anlattı.
"Öncelikle şunu söyleyebilirim ki, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dile getirdiği gibi siyaset uzun soluklu bir maraton." cümlesi ile açıklamalarına başlayan AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, genel merkezin yaptığı tercihler sonrası, kendine düşenin, adaylara destek vermek olduğunu ve AK Parti icraatlarını anlatmaya devam etmek olduğunu söyledi. “Vekillik sıfatımız devam etmese de partimizin bir neferi olarak bölgemizde çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Deneyimli siyasetçi AK Parti saflarında hizmetlerinin süreceğini de böylece ima etmiş oldu. 7 Haziran Genel seçimlerinin çok büyük önemi olduğunu belirten, 4 yıllık görev süresi içerisinde 324 köy ve belde ziyareti ile sivrilen AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, "1950… Yani çok partili sisteme geçilirkenki tarihten sonra Türkiye olarak en ciddi sınavımızı veriyoruz." cümlesi ile, seçim sonrası yaşanacak olan gelişmelerden biri olarak bekleyen başkanlık sistemini işaret etti.

"Parlamenter sistemden Başkanlık sistemine geçileceği için 1950 yılındaki genel seçimler kadar önemli olan süreç sonunda kazananın Türkiye olacağının altını çizmek istiyorum." Sözleri ile açıklamalarına devam eden Gürşan, "1982 Darbe anayasasının değiştirilecek olması nedeniylede ayrıca önem arz eden 7 Haziran seçimlerinin Genel anlamda pek fazla bir şeyi değiştireceğini düşünmüyorum." Diyerek ise AK Parti'nin yine HALK İRADESİ ile tek başına iktidar olacağını söyledi.
"Trakya için ise
Hızlı Tren, Havaalanı"
Kırklareli'ni ilgilendiren birçok gelişmenin ve yatırımın kapıda beklediğini ve devam ettiğini belirten AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, "Her zaman ifade ettiğimiz gibi Türkiye'mize hızlı tren ağları ile örüyoruz. CHP'nin şarkılarda bıraktığı "Demir ağlarla yurdun örülmesini" bizler hayata geçiriyoruz. Hızlı tren ağları ile ülke insanının rahat bir nefes alma sırası, şimdi Trakya insanında. Edirne - İstanbul hızlı tren hattı ile Trakya bölgemiz daha fazla kazanacak. Bu bölge insanının refahı daha üst seviyede olacak. Hızlı tren hattının geçtiği güzergâhta Kırklareli - Lüleburgaz ve Babaeski istasyonları da olacak" dedi.
"Trakya'nın kazanacağı ikinci havaalanı ile alakalı olarak ise, "Havaalanımız inşallah 7 Haziran sonrasında hayata geçirilecek olan dev yatırımlar arasında. Devlet arazisi, konumu çok önemli… Büyük ihtimal Kırklareli'ne yakın bir yerde olacak." Sözleri ile Trakya'nın kazanacağı yatırım hakkında bilgiler veren AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Kırklareli'ne yakın olması kuvvetli ihtimal sözleri ile HAVSA'yı mı işaret etti? 7 HAZİRAN SONRASI YAŞANACAK OLAN GELİŞMELER gösterecek.
"AK Parti
yine tek başına iktidar"
AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, "Türkiye'de bir AK Parti gerçeği var. Herkesin bu gerçeği görmesi gerekli. 2002 yılı ile birlikte başlayan ve 2015 yılına kadar 9 seçimden galibiyetle ayrılan ve Türkiye'yi o tarih öncesi görüntüsünden uzaklaştıran, ayağa kaldıran, IMF kapılarından alan AK Parti, birlikte yürüdüğü halkının yine desteğini alacaktır. Yine büyük bir farkla tek başına İKTİDAR OLARAK Türkiye'nin büyümesindeki 2'nci yarısının mücadelesini verecektir." sözleri ile 8 Haziran sabahına nasıl uyanılacağını açıkladı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Vekillik sırasındaki gayretleriniz için teşekkür ederiz.

  2. Masallar her zaman güzeldir. Şenol Devrim 26 Haziran 2015 Cuma 13:11:49

    Yukarıdaki lafontenin masallarını dinledikten sonra çok kısa şu soruyu sormak isterim 4 yıldır bitirilemiyen küçük bir semt satdyumu büyüklüğünde şehir stadının tadilatı neden bitirilemedi önce şu soruyu bir açıklasın eski vekil ondan sonra anlatsın ki okuyalımdinliyelim.