Ve Gürşan aday adayı

7 Haziran'da yapılan seçimlerden, hiçbir partinin iktidar olamaması ve koalisyon görüşmelerinden sonuç çıkmamasının ardından 1 Kasım'da Türkiye'nin tekrar sandık başına gitmesi kararı alınmıştı. Bu kapsamda seçim çalışmalarına başlayan siyasi partilerde, aday adayı süreci de başladı. AK Parti'de 24. Dönem Kırklareli Milletvekilliği yapan Şenol Gürşan, dün 1 Kasım'da yapılacak seçimlere aday olduğunu duyurdu…

AK Parti Kırklareli eski Milletvekillerinden Şenol Gürşan dün 1 Kasım'da yapılacak Milletvekili erken seçimine tekrar adayı adayı olduğunu söyledi. Saat 15.30'da parti binasında gerçekleştirdiği toplantıya çok sayıda AK partili katılım gösterdi. Alkışlar eşliğinde salona giren Gürşan'a gösterilen ilgi oldukça dikkat çekiciydi.
İlk olarak kısa bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, Şenol Gürşan'a "hayırlı olsun" dileklerini sundu. Çiler; "Bu aldığımız ikinci aday adaylığı başvurusu oldu. Sayın Gürşan ile kısa bir süre çalışma imkanımız olmuştu. Kendisi gerçekten elinden gelenin en iyisini yaptı. Allah gönlüne göre versin diyorum. Bildiğiniz gibi ülke olarak yine önemli bir seçim sürecine girdik. Sıkıntılı günler yaşıyoruz. Ama birlik ve beraberlik içerisinde bu durumun üstesinden geleceğimize inanıyorum. O yüzden bu seçimlerin önemi bana göre çok daha büyüktür. Tüm adaylarımıza hayırlısı olsun diyorum" dedi.
"Yapılan hizmetler ortada"
Çiler'in yaptığı konuşmanın ardından Şenol Gürşan'a söz verildi. Gürşan konuşmasında Milletvekilliği döneminde yapılan çalışmalara dikkati çekerek; "24. dönemin ayrı bir yeri vardır. Geriye dönüp baktığımda, hiç durmadan çalıştığımızı hatırlıyorum. Çünkü bu millet bize bu görevi layık görmüştü. Asla şikayet etmedik. Hafta sonları ne zaman fırsat bulursak da Kırklareli'ne gelmeye çalıştık. Her ne kadar 24. dönem benim ilk milletvekilliği dönemim olduysa da, bu görev yeni verildiği zaman çok çalışacağımı ifade etmişti. Yapılan hizmetler de zaten ortada. Yaptığımız işleri burada uzun uzun anlatmayacağım. Yeri geldiğinde tekrar söyler, anlatırız. Ama şunu belirtmek isterim ki; başta sağlıkta, eğitimde olmak üzere pekçok güzel iş yaptık" dedi.
Gürşan şöyle devam etti;
"20 yıllık bir milletvekilinin yaptığı hizmeti, ben 3 yılda yaptım"
"Kırklareli'nde birçok hizmet yaptık, temelini attık ama açılışını yapmak nasip olmadı. Tam bu duruma üzülürken, Allah nasip etti tekrar aday adayı olduk. İnşallah sizlerle birlikte bu hizmetlerin açılışını yapmak da nasip olur. Peki neler bu yatırımlar?
Yeni hastanemiz, Gençlik Merkezimiz, Kapalı Yüzme Havuzumuz, Gümrük Kapımız, Pınarhisar, Lüleburgaz Hastaneleri, yeni stadımız ve daha pekçok yatırımı inşallah vatandaşlarımızla birlikte açmak kısmet olur.
Elbette eksiklerimiz de olmuştur. Ben Kırklareli'ni karış karış gezen biri olarak, nerenin ne eksiği var çok iyi biliyorum. Ama şunu samimiyetle söylüyorum ki, 20 yıllık bir milletvekilinin yaptığı hizmeti, ben 3 yılda yaptım, gene yaparım. Yeter ki genel merkezimiz bize inansın, milletimiz bize inansın. Milletimiz bize zaten inanıyor. Evet, sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz, ama biz de bu sıkıntıları aşmak için, bilgi ve tecrübemizi bu millete sunmak adına tekrar buradayız ve adayız."
"Koalisyonun bu ülkeye hiçbir faydası yok"
Gürşan konuşmasını şöyle tamamladı; "Bir 7 Haziran süreci yaşadık. Milletimiz hiçbir partiyi tek başına iktidar yapmadı. Milletimizin takdiridir. Saygı duyarız. Koalisyon görüşmeleri yapıldı, olmadı. Gelinen noktada mecburen tekrar seçime gidilme kararı alındı. Böylelikle seçim çalışmaları başladı. Biz de bugün geldik, tekrar seçimlere aday adayı olmak için müracaat ettik.
Burada önemli bir hususu da belirtmek istiyorum; 7 Haziran seçimlerinde millet bize bir mesaj verdi. Biz AK Parti olarak o mesajı aldık. Muhalefet de o mesajı aldı. Ancak milletin kendisi de bir mesaj aldı. O mesaj da; koalisyonun bu ülkeye hiçbir fayda vermediği oldu. Şöyle bir dönüp arkaya baktığımız zaman 13 yıllık AK Parti iktidarında, büyüyen, ayağa kalkan, istikrarlı bir Türkiye görüyoruz. Ancak 7 Haziran ile birlikte ülkemiz birden yine koalisyon tartışmalarının ortasında kaldı. Ama inşallah bu seçimlerin ülkemize milletimize hayırlar getireceğine yürekten inanıyorum. Tüm partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 1 Kasım'a kadar durmadan çalışacağımızı bir kez daha önemle belirtiyorum, çünkü milletimiz bizden bunu bekliyor."

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Gürşan inşallah hayirli olur'