“Vatandaşların sorunları görüşüldü, çözüm yolları sunuldu”

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler başkanlığında dün AK Parti Merkez Binası’nda Halk Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda vatandaşlarla buluşan Başkan Çiler sorunları dinledi, çözüm yolları sundu. Vatandaşların sayesinde bu koltuklarda oturduklarının altını çizen Çiler, tüm vatandaşları görüşmeye ve istişare etmeye davet etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanlığı, halkın sorunları ile ilgilenmeye devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler başkanlığında önceki gün halk toplantısı düzenlendi. Vatandaşların sorunlarının görüşülerek çözüm yollarının sunulduğu toplantı oldukça verimli geçti. Kırklareli halkı için aralıksız bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini belirten AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, “ Öncelikle gerçekleştirdiğimiz toplantılarda halkımızla yüz yüze, samimi bir ortamda görüşerek Kırklareli ve onlar için yapabileceğimiz işler hakkında konuşuyoruz. Halkımız şehirde yaşanan sıkıntılara birebir şahit olduğu için bizlerle diyalog halinde oluyor. Bizlerde halkımızın sorunları dinleyip çözüm önerilerinde bulunuyoruz. Çok çalışarak sorunları çözerek oturduğumuz koltuğun hakkını vermeye çalışıyoruz. Her hafta oldukça verimli toplantılar geçiriyoruz. Halkımıza olabildiğince fazla yardımcı olmak için uğraşıyoruz. Onların yaşadığı her sıkıntıya, probleme elimizden geldiğince ortak oluyoruz ve bunları bilen halkımız da her hafta gerçekleştirdiğimiz halk toplantılarına yoğun katılım gösteriyorlar. Onların sevgisi ve inancı her şeyin üstünde yer alıyor. Halkımızdan daha büyük bir güç olduğunu düşünmüyorum. Bize bu görevi layık gören halkımız için çalışmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Biliyoruz ki vatandaşın derdi bizim derdimiz. Onların da bize karşı sevgisini gördükçe daha fazla çalışmak için kendimizde güç buluyoruz. “ ifadelerini kullandı.
“AK Parti gerçekten
halkın partisidir”
Kırklareli’nin gelişimi ve kalkınması için çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan İl Başkanı Çiler, “Milletvekilimiz ile uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Yaklaşık 7 senedir bu görevdeyim. Teşkilatlarımızla da uyum içerisindeyiz. Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi 2023 hedeflerimiz için kapı kapı dolaşarak gönülleri almamız tek tek vatandaşlarımızla buluşmamız gerekiyor. Bildiğiniz gibi ilimiz için çok önemli olan Millet Bahçesi projemiz var. Bu projemizi 2023’e kadar bitireceğiz. Çevre yolları projemiz ve aynı zamanda Pınarhisar’da çok büyük bir OSB projemiz var. İlçelerimizle ilgili sağlık ve eğitim gibi ihtiyaçları projemizde sunduk. Bizler AK Parti olarak her zaman hedefi olan, belli bir takvimi olan ve planlı çalışan bir partiyiz. Kırklareli’nde de ulaşım, sağlık, eğitim gibi konularda çok güzel bir ivme yakaladık. Yerel yönetim seçimlerinde gerçekten ilk defa 8 ilçemizin 4 tanesinde belediye başkanlığını kazandık. 8 tane ilçemizin tamamında ilk kez il genel meclisi üyesi çıkardık. Ayrıca Alpullu, Büyükmandıra gibi büyük beldelerimizde ilk defa belediye başkanlığı yakaladık. İnsanlarımız gerçekten bunların farkına varıyor. Bizler il teşkilatı olarak çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. Her zaman halkımızı bizim üstümüzde gördük. Halkın gücü üstünde bir güç tanımadık. AK Parti gerçekten halkın partisidir. Bu vesileyle de tekrardan ben halkımızı parti binamızda istişare etmeye, görüşmeye, helalleşmeye davet ediyorum. Bizler hep buradayız ve vatandaşlarımızı bekliyoruz. İnşallah 2023 hem ilimiz hem de ülkemiz için hayırlara vesile olur diyorum. Hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.” dedi. (S.Ünver)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol