"Vatandaşlarımız daha kaliteli sağlık hizmetlerine kavuşacak"

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Sağlık Bakanlığı yatırım programında yer alan ve Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan yatırımların projelendirildiğini açıkladı. Selahattin Minsolmaz, ilimize yapılan sağlık yatırımlarıyla birlikte vatandaşların daha kaliteli sağlık hizmetlerine kavuşacağını ifade etti.

Yapılacak olan sağlık yatırımları ile ilgili bilgilendirmede bulunan AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz “İlimize ait Sağlık Bakanlığı yatırım programında yer alan, Sağlık Müdürlüğümüzce proje ihalesi yapılan; 

Merkez İlçe Bademlik Mahallesi 8 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi+112 Acil Sağlık İstasyon Binası, Lüleburgaz İlçesi Evrensekiz Beldesi 2 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi, Babaeski İlçesi Pancarköy Sağlıkevi+Lojman Binası Uygulama projeleri tamamlanmış olup, inşaatların ihale süreçleri başlama aşamasındadır. Merkez İlçe Bademlik Mahallesinde 715 m2 oturum alanlı 2 katlı 1430 m2 kapalı alanlı 8 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi +112 Acil Sağlık İstasyon Binası, Lüleburgaz ilçemizde 200 m2 kapalı alanlı ve 1 Normal Kat olarak Evrensekiz 2 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi Binası, Babaeski ilçemizde 267,99 m2 kapalı alanlı ve 1 Normal Kat olarak Pancarköy Sağlıkevi+ Lojman Binası ve Pınarhisar ilçemizde 1054 m2 arsa üzerine 2 katlı çelik konstrüksiyonlu 457 m2 kapalı alanlı olarak 5 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi Binası inşaatı projelendirilmiştir. 17.01.2019 tarihinde inşaatına başlanılan binanın fiziki gerçekleşmesi %50 seviyesinde devam etmektedir. İlimize yapılan sağlık yatırımlarımız tüm hızı ile devam etmekte olup yapılan yatırımlarla halkımız daha kaliteli ve çağımıza yakışır bir sağlık hizmetine kavuşacaktır.” ifadelerine yer verdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol