Vatan Partisi, adaylarını tanıttı

Vatan Partisi, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde yarışacak olan adaylarını dün parti binasında yaptığı toplantıda tanıttı. Toplantıda konuşan Vatan Partisi Kırklareli Belediye Başkan Adayı Halil Göçen, Kırklareli’nin sorunlarını bilen ve onlara gerçekten çözüm sunan tek partinin Vatan Partisi olduğunu dile getirdi.
Toplantıda Vatan Partisi Kırklareli Belediye Başkanı Adayı’nın yanı sıra İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyesi adayları da basına tanıtıldı. Seçilmeleri takdirde Kırklareli’yi özgürleştireceklerini, beton yığınlarından kurtaracaklarını, şehri yeşile kavuşturacaklarını belirten Vatan Partisi Kırklareli Belediye Başkan Adayı Halil Göçen, “ Belediye kaynaklarının yağmalandığı taşeron sistemine ve şirketçiliğe son verilecek, belediyenin kendi olanakları ile yapabileceği hiçbir iş, ihaleye verilmeyecek, belediye bütçe görüşmeleri halka açık olacak, gelir ve gideri halka duyurulacak, belediyenin karar süreçlerine halk, örgütlü katılacak, her mahallede halk meclisleri oluşturulacak, muhtarlar, meslek odaları, demokratik kitle örgütleri, sendikalar, kent meclisinin doğal üyesi olacak, halktan gizli karar almaya son verilecek.” dedi.

Tarıma destek olarak halkın ucuz ve sağlıklı gıda tüketmesini sağlayacaklarını vurgulayan Halil Göçen, “Örgütlenmiş köylümüzle beraber modern tarım işletmeleri kurulacak, köylümüz ürettiklerini, kooperatifler vasıtasıyla belediyenin açacağı organik gıda pazarlarında halka ucuz ve sağlıklı bir şekilde sunacak. Ucuz, sağlıklı, kaliteli ve bol çeşidin olduğu çok sayıda belediye lokantaları açılacak. Öğrencinin, çalışanın ve ailelerin bütçesine destek olunacak. “ şeklinde konuştu.
Kültür ve sanat alanında da projelerini açıklayan Göçen, “ Her mahalleye spor salonu açılacak ve ücretsiz olacak. Bilimi ve sanatı çocuğa indiren merkezler, her mahalleye sanat ve kültür merkezi kurulacak.
Halil Göçen kimdir?
1950 yılında Kofçaz’ın Elmacık Köyü’nde dünyaya gelen Halil Göçen, 1975 yılında Sosyalist Devrim Partisi Kırklareli kurucuları arasında yer aldı. 1979 yılında yapılan Sosyalist Devrim Partisi genel kurultayında Merkez Karar Kurulu’na seçildi. 12 Eylül darbesinde partinin kapatılmasından sonra 1984 yılında Mehmet Ali Aybar’ın başlattığı Birleşik Sosyalist Parti kurma çalışmalarında aktif görevler aldı. 1988 yılında Sosyalist Parti kurucuları arasında bulunan Göçen, 2002 yılından 2014 yılına kadar İşçi Parti Kırklareli İl Başkanlığı görevinde bulundu. 2018 yılında yapılan Vatan Partisi İl Kurultayı’nda yönetim kuruluna seçilen Göçen, 2019 yılının şubat ayına kadar örgütlenmeden sorumlu il başkan yardımcılığı görevinde bulundu. Göçen evli ve 3 çocuk babasıdır.
Vatan Partisi İl Genel Meclis Adayları
Kırklareli: Hamdi Çelik, Alpay Ayaz Lüleburgaz: Berk Tülü, Şerfet Şenyiğit Babaeski: Nazmi Atalay Pehlivanköy: Efraim Gider Vize: Selda Kılıç Demirköy: Sacit Taner Özcan Kofçaz: Hüseyin Demircan Pınarhisar: Hüseyin Baykın.
Vatan Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayları
Naci Kökçü, Göksel Ölmez, Burcu İnkaya, Mehtap Aslan,

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol