Vatan Partisi Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Vatan Partisi Kırklareli İl teşkilatı dün Önadım Gazetesi’ni ziyaret etti. İl Başkanı Erdal Demirkan yaptığı açıklamada; “Yerel basın tüm zorluklara rağmen ayakları üzerinde durmayı başarıyor. Bu hiç kolay değil. Bizce yerel basının devlet tarafından daha fazla desteklenmesi gerekiyor” dedi…

Vatan Partisi Kırklareli İl teşkilatı dün gazetemiz tesislerinde misafirimiz oldu. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle bizleri onura eden Vatan Partisi İl Başkanı Erdal Demirkan, İl Sekreteri Halil Göçen ve partililer, tüm personelimizin bu anlamlı gününü kutladılar.
İl Başkanı Demirkan yaptığı açıklamada; “Hem toplumun, hem siyasetin sesi olmaya çalışıyorsunuz.

Bu anlamda sizleri kutluyoruz. Çünkü en kötü yanımızda hep yanımızdasınız. Siz olmazsanız, partiler siyaset yapmış, kendi aralarında tartışmış bir anlamı olmazdı. Yani siyasetleri topluma aktarmada önemli bir görev üstleniyorsunuz. Yerel basın tüm zorluklara rağmen ayakları üzerinde durmayı başarıyor. Bu hiç kolay değil. Çünkü birçok gazete Türk siyasi hayatından silinirken, yerel gazetelerin hayatta kalabilmesi oldukça önemli. Bizce yerel basının devlet tarafından daha fazla desteklenmesi gerekiyor” dedi. Partililer daha sonra iyi dilek temennileri ile gazetemiz tesislerinden ayrıldılar. Bizler de kendilerine teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyoruz.
(F. Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol