Vatan Partisi, CHP'ye yüklendi

Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanlığı düzenlediği basın açıklamasıyla gündeme dair önemli siyasi konuları ele aldı. Parti İl Binasında yapılan açıklama saat 13.00'da gerçekleşti. İl Başkanı Halil Göçen açıklamasında; “Kılıçdaroğlu, CHPyi PKK, HDP ile ittifaka hazırlıyor” dedi.

Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanlığı düzenlediği basın açıklamasında Adalet yürüyüşünü de ele alarak CHP'yi eleştirdi. Açıklamayı yapan İl Başkanı “Yürüyüş, gerçek yüzünü gösterdi. En sonunda planlandığı gibi CHP yönetimi HDP ve PKK'ya kavuştu. Kucaklaştılar ve kol kola girdiler. Atlantik medyasından CHP ile HDP/PKK'nın kucaklaşmasını gösteren tek bir fotoğraf, tek bir haber yok. Çünkü bu resim, gizlenmesi gereken utanılacak bir resimdir.” dedi.
CHP'yi eleştiren İl Başkanı Göçen, “ABD'nin öncelikli meselesi, Türkiye'de iç cepheyi bozmaktır. İktidar umutları yok, ama kargaşalık tezgahları var. İktidar planları da o kargaşalık ortamının getireceği olanaklara bağlıdır.
Yürüyüşün zamanlaması, ABD ve İsrail takvimine uygundur. Sözümona Kürdistan'da bağımsızlık referandumu yapılacağı ilan edilmişken, ABD ve İsrail Türkiye'nin iç cephesini zayıflatmak amacıyla taarruza geçmiştir.
CHP, burada karar veren değil kararları uygulayan konumdadır.” sözlerini dile getirdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol