Valilikten Asılsız İddialara Cevap; "Herhangi Bir Klinikle Anlaşmamız Bulunmamaktadır"

Kırklareli Valiliği sosyal medya paylaşım sitelerinde ortaya atıılan iddialara ilişkin basın açıklamasında bulundu.

Herhangi bir veteriner kiliniği ile "kısırlaştırma" anlaşması bulunmadığını kaydeden Valilik, yapılan paylaşımların asılsız olduğunu vurguladı.
Valilik ilimizde sokak hayvanlarının kısırlaştırılması ile ilgili herhangi bir klinik ile anlaşmalarının olmadığını gerçekleştirdiği basın açıklamasıyla duyurdu.
Açıklamada; "Valiliğimizce sokak hayvanlarını kısırlaştırma konusunda Trakya Bölge Veteriner Kliniği yada herhangi başka bir Veteriner Kliniği ile anlaşmamız bulunmamaktadır.
(2020-125) sayılı Basın Açıklamamızda belirttiğimiz suç duyurusu konusu, sadece hayvanseverlere değil, Valiliğimiz ve kurumlarımızı asılsız iddialar ve hakaretlerle zan altında bırakan kişi ve paylaşımlar hakkındadır.
Ayrıca Valiliğimiz tarafından bugüne kadar yapılan Basın Açıklamalarımız; vatandaşlarımızı ve hayvanseverleri tahkir edici ve suçlayıcı nitelikte değildir, açıklamalarımız sonucu böyle bir algı oluşmuşsa Valiliğimizin böyle bir niyetinin olmadığı hususlarını kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol