Vali Osman Bilgin’e ziyaretler devam ediyor

Kırklareli Valisi Osman Bilgin’e “hayırlı olsun” ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Trakya Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Doğan, Memur-Sen Kırklareli Şube Başkanı Selahattin Karanfiler ve Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji Müdürü Duygu Peran ile beraberlerindeki heyet, 20 Haziran 2018 Çarşamba günü, Vali Osman Bilgin’i ziyaret ederek, kendisine başarılar dilediler.
Vali Bilgin, Avrupa İkincisi Hilal Kaya’yı makamında ağırladı…
Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 20 Haziran 2018 Çarşamba günü, 30 Mayıs - 10 Haziran tarihleri arasında Bulgaristan'ın Plovdiv/Filibe şehrinde Kolodruma Spor Kompleksinde gerçekleşen 1.WTE Multi Avrupa Oyunlarında 49 kilogram Genç Bayanlarda Avrupa 2. Olarak gümüş madalya kazanan,         Kırklarelili hemşerimiz Hilal Kaya ve antrenörlerini makamında ağırladı. 1.    WTE Multi Avrupa Oyunları’nda, Ülkemiz ve İlimizi temsil eden, Ergin Spor Kulübü’nün başarılı ve tecrübeli Antrenörleri Savaş Ergin, Gökhan Yeşil ve Sporcumuz Hilal Kaya’yı makamında kabul eden Vali Bilgin, sporcumuz ve antrenörlerini tebrik ederek ödüllendirdi.
Vali Bilgin, Kurumları
ziyaret ederek brifing aldı…
Vali Bilgin, 19 Haziran 2018 Salı günü, Atatürk Toprak, Su ve Tarımsal Meteoroloji Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Karayolları 15.Şube Şefliği ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyaretlerde Vali Osman Bilgin, kurumlarda incelemelerde bulunarak Kurum Amirlerinden çalışmaları hakkında brifing aldı. (Kırklareli Valiliği)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol