Vali Osman Bilgin'den bayram mesajı

Kırklareli Valisi Osman Bilgin Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kırklareli Valisi Osman Bilgin'in mesajında; "Ramazan Bayramının anlam ve önemine vurgu yapan ve Kırklarelililerin bayramını kutlayan Bilgin, “Tüm halkımızın Ramazan Bayramını en iyi dileklerimle kutlar, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde bir bayram geçirmelerini dilerim” ifadeleri dikkat çekti. Vali Osman Bilgin aynı zamanda 17 Haziran'da kutlanan Babalar Günü için de bir mesaj yayımladı.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında toplumsal barışa değinen Bilgin şu ifadelere yer verdi;
"Değerli Kırklarelililer, Sevgi ve kardeşlik duygularının güçlendiği, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın doruğa ulaştığı Ramazan ayını geride bırakarak, Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluk ve sevincini yaşıyoruz. Bayramlar, paylaşmanın, dayanışmanın, kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı birlik ve beraberlik duygusu içinde milletçe kenetlendiğimiz özel günlerdir. Bu müstesna günlerin ve birbirimizin kıymetini iyi bilelim. Bu günleri Milli dayanışma ve kardeşlik için fırsata çevirelim. Birbirimizi sevelim, kendimizi karşımızdakinin yerine koymayı, onu anlamayı, düşüncelere, inançlara ve değerlere saygı göstermeyi toplumsal barışı güçlendirmeyi bir hayat felsefesi olarak benimseyelim. Birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle tüm halkımızın Ramazan Bayramını en iyi dileklerimle kutlar, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde bir bayram geçirmelerini dilerim.”
Vali Osman Bilgin Babalar Günü'nü de kutladı
Kırklareli halkının Ramazan
Bayramını kutlayan Vali Bilgin aynı zamanda babalar gününü de kutlamayı ihmal etmedi. Vali Osman Bilgin mesajında çocukları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan babalara seslendi.
Vali Bilgin babalar gününü kutladığı mesajında şunları söyledi;
"Ailesinin mutluluğu, huzuru, güvenliği ve onurlu bir yaşam sürmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, çocuklarının geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf eden babaların babalar gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat sürmelerini diliyor, saygılarımı sunuyorum.” Dedi.


Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol