Vali Osman Bilgin, müjde ve hizmet dolu ziyaretlerini sürdürüyor

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, önceki gün Düğüncübaşı ve Alacaoğlu köyleri ile Lüleburgaz Sosyal Dayanışma Merkezi’ni (SODAM) ziyaret etti. Vali Osman Bilgin, ziyaretlerinde vatandaşların sıkıntılarını ve isteklerini dinleyerek anında çözüm üretmeye çalıştı.Köy ziyaretleri kapsamında Düğüncübaşı ve Alacaoğlu köylerini ziyaret eden Vali Osman Bilgin, köy sakinlerinin ihtiyaç ve sorunlarını yerinde görüp, sorunları anında gidermeye çalıştı. Kırklareli Valisi Osman Bilgin, ilk olarak köy muhtarlarından köyleri hakkında bilgiler aldı. Köy sakinleri ile sohbet eden ve onların sıkıntıları ile isteklerini tek tek dinleyen Vali Bilgin, hizmet ve yatırımlar hakkında vatandaşlara bilgiler verdi. 

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, köy ziyaretlerinin yanı sıra Eşi İlknur Bilgin ile önceki gün Lüleburgaz Sosyal Dayanışma Merkezi’ni (SODAM) ziyaret etti, kursiyerlerin istek ve sıkıntılarını dinledi. Özellikle dezavantajlı kursiyerlerin yapmış olduğu ürünlerle kendilerine ve ailelerine ekonomi anlamında büyük avantaj sağlayacağını, yapılan ürünlerin satışı konusunda çalışmalar yapacaklarını, elde edilen ürünler için pazar mekanizması oluşturulması gerektiğini ifade eden Vali Bilgin, ürünlerin yurt dışında da satışı için gerekli çalışmaları bizzat yapacağını, bu ürünlerin e-ticaret üzerinden de satılabileceğini vurguladı. “Umutlu Yarınlar” projesini inceleyen ve anlatan Kırklareli Valisi Osman Bilgin ile Eşi İlknur Bilgin, daha sonra kursiyerlere hediyeler verdi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. kandırılma yetti artık 16 Mart 2019 Cumartesi 14:51:09

    Halkın seçtiği ve vergisiyle bol kepçe maaşlarını ödediği hizmetkarları olan yöneticiler halka müjde filan değil gereken hizmeti vermekle yükümlü memurlardır; santa çuvallılar değil.

  2. valilik seçimi mi bu yoksa! 17 Mart 2019 Pazar 13:40:25

    Partisiz tarafsız ve seçim zamanını partilerin boy gösterilerine bırakası olan Vali akp adına devlet millet parasını harcayışla tek kişilik akp ordusu gibi başdöndürücü bir hızla dolaylı yoldan akp propagandistliği yapması doğru mu?