Vali Osman Bilgin Ve Eşi İlknur Bilgin Gastronomi Öğrencilerinin Uygulamalı Ders Sunumuna Katıldılar

Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve eşi İlknur Bilgin gastronomi öğrencilerinin uygulamalı ders sunumuna katılım sağladılar.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve eşi İlknur Bilgin gastronomi öğrencilerinin uygulamalı ders sunumuna katılım sağladılar.
Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin başarı ile hazırlayıp sunumunu gerçekleştirdikleri yemek örneklerinin ardından Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Rektör Şengörür ve beraberindekiler hocaları ve öğrencileri tebrik ettiler. Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin Halk Eğitimi Merkezi Salonunda dünya mutfaklarından yemek örneklerini sunduğu uygulamalı ders programına katılım sağlayan Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve eşi İlknur Bilgin, öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya gelerek istişarede bulundular.(A.Bakır)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. adı var kendi yok gastronomi 09 Aralık 2021 Perşembe 09:32:54

    Allah aşkına Kırklareli lezzetlerini köfteden başka tadabileceğiniz kaç tane mekan var ? Ne gastronomisi ? Coğrafi işaretli ürünler dedikleriniz ekonominin de kötü gidişiyle yanına yaklaşılır gibi değil.