Vali Osman Bilgin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde gazetecileri ağırladı

Kırklareli Valisi Osman Bilgin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla dün Kırklareli’nde yerel basın mensuplarına bir kahvaltı düzenledi. Önadım Medya Grubu’nun da tam kadro katılım gösterdiği buluşmada Vali Bilgin, basının önemine vurgu yaptı.

Kırklareli Valiliği, dün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, yerel basın mensuplarını Vali Osman Bilgin önderliğinde, Kırklareli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Özgür Tiran ve personelinin işbirliği ile düzenlenen kahvaltıda buluşturdu. Saat 10.00’da NJOY Garden Restaurant’da düzenlenen etkinliğe; tam kadro katılım gösteren Önadım Medya Grubu’nun yanı sıra, il ve merkez ilçe basın mensupları iştirak etti.
Düzenlenen kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Kırklareli Valisi Osman Bilgin şunları söyledi; “Bugün Çalışan Gazeteciler Günü olması sebebiyle, çalışan gazetecilerimizin ve tüm basın mensuplarımızı muhabbetle, sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Bugün hep beraber sizlerle kahvaltı yapma fırsatı bulduk. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız diyorum. Bugün aynı zamanda 10 Ocak İdareciler Günü. Dolayısıyla siz de bizim İdareciler Günümüzü kutlamış oluyorsunuz.
Gazeteciliğin ne demek olduğunu çok iyi bilen bir insanım. Çünkü insanlar belli bir süre sonra kendilerinin kontrol mekanizmasını yitiriyorlar, kendilerini ‘check’ edemiyorlar. İnsan doğası gereği yaptığını hep doğru olduğunu söylüyor. Siz basın mensupları sayesinde insanlar yanlışlarını fark edebilir hale geliyorlar. Hem de toplumun aydınlatılması, bilinçlendirilmesi ve bilgilendirilmesi kapsamında çok önemli bir görev üstleniyorsunuz. O yüzden basının görevi çok önemlidir. Bu vesileyle ben sizlerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum. Ailelerinizle beraber huzurlu, sağlıklı bir yaşam diliyorum. Önümüzdeki yılın sizleri için mesleğinizi icra edebileceğiniz güzel bir yıl olmasını diliyorum. Aynı zamanda bu vesileyle sizlerin yeni yılını da kutluyorum ve yoğun katılımızdan dolayı teşekkür ediyorum.
Vali Bilgin kahvaltının ardından, basın mensuplarıyla fotoğraf çektirdi ve kendilerine günün anısına birer armağan sundu. Bizler de Önadım Medya Grubu olarak Valimiz Sayın Osman Bilgin’e teşekkür ediyor, kendisine görev hayatında başarılar diliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol