Vali Orhan Çiftçi’den özel çocuklara ziyaret

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, eşi Ayşe Çiftçi ile birlikte Kırklareli Engelliler Umut Spor Kulübü ve Derneği’ne ziyarette bulundu. 10 Nisan 2018 Salı günü gerçekleşen etkinlikte Vali Orhan Çiftçi ve Ayşe Çiftçi, derneği gezerek Dernek Başkanı Nihal Bircan’dan çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ayrıca yanlarında getirdikleri hediyeleri takdim ettiler.

Salı günü (dün) gerçekleşen ziyarette Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi ve eşi Ayşe Çiftçi, engelli öğrencilerin kurs çalışmalarını incelediler. 

Ayrıca Vali Çiftçi ve eşi Ayşe Çiftçi, öğrencilerle birlikte el emeği işlerini yaptılar.Vali Çiftçi, dernekte ki her bir öğrenciye ayrı ayrı başarılar diledi.
Engelli vatandaşların binaya daha
rahat girebilmeleri için talimat verildi
Vali Orhan Çiftçi ayrıca binanın girişine engelli vatandaşların daha rahat girebilmesine yardımcı olacak bir çözüm bulunması için talimat verdi. Her fırsatta ziyarete geleceğini söyleyen Vali Çiftçi, misafirperverlikleri için dernek yönetimine teşekkür etti.
“Özel çocuklarımız için neler yapılabileceğini konuştuk”
Ziyaretten memnuniyetini ifade eden Kırklareli Engelliler Umut Spor Kulübü ve Derneği Başkanı Nihal Bircan; “Kırklareli Valimiz Sayın Orhan Çiftçi ve eşi Sayın Ayşe Çiftçi Hanımefendi ile birlikte Derneğimizi ziyaret ettiler. Öğrencilerimizle birlikte kurs çalışmalarına katılıp her bir öğrenci ile tek tek ilgilendiler. Sayın Valimizle Derneğimizin sorunlarını, ihtiyaçlarını ve özel çocuklarımız için neler yapılabileceğini konuştuk. Dernek ve kurslarımız hakkında bilgi verdik” dedi.
“Nazik ziyaretlerinden dolayı çok
teşekkür ediyoruz”
“Sayın Valimiz bizlerin her zaman yanında olacağını, her türlü yardımı sağlayacağını, özel çocuklarımıza desteğin artarak devam etmesi için üstlerine düşeni yapma sözünü verdiler. Sayın Valimiz Orhan Çiftçi'ye ve değerli eşleri Sayın Ayşe Çiftçi Hanımefendiye bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol