Vali Orhan Çiftçi ve eşi Ayşe Çiftçi’den Huzurevi’ne ziyaret

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Eşi Ayşe Çiftçi ile birlikte, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi ile Eşi Ayşe Çiftçi ile birlikte, 20 Mart 2018 Salı günü, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.
18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebeti ile gerçekleşen ziyarette; dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi
yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olmakla birlikte, bilgi ve tecrübeleriyle bizlere yol gösteren geleceğimize ışık tutan büyüklerimizi ziyaret eden Vali Orhan Çiftçi, tüm yaşlılar ile sohbet etti.
Gerçekleşen ziyarette, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde hizmet alan Gülşen Yılmaz İzmir’de ikamet eden oğlu Yakup Yılmaz’a türkü söyledi.
Vali Çiftçi, her daim yaşlılarımızın yanlarında olduğunu da belirterek “Değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, hayatlarının bundan sonrasını sağlıklı ve mutlu geçirmeleri temennisi ile minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.



Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol