Vali Orhan Çiftçi, “Halk Toplantısı”na katıldı

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, vatandaşların isteklerini, arzularını, şikâyetlerini dinlemek ve vatandaşlarla bir araya gelerek toplumun tüm kesimlerine ulaşarak daha etkin, daha verimli, daha hızlı hizmet sunulmasını amacıyla vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, 25 Aralık 2017 Pazartesi günü Mustafa Dalcalı İlköğretim Okulunda düzenlenen “Halk Toplantısı”nda Vali Çiftçi, tüm vatandaşların tek tek isteklerini dinledi. Kurum Müdürlerinin de hazır olduğu toplantıda vatandaşların istekleri ve sorunları dinlenilerek ilgili kurumlara gerekli talimatlar verildi.
Vali Orhan Çiftçi, Merkez Mahalle ve Köy Muhtarları ile de buluştu
İçişleri Bakanlığınca yayınlanan genelge ile; Devletin ve Hükümetin temsilcisi, İl genel idaresinin başı ve mercii olan İl Valilerinin vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikayetlerini alıp, değerlendirmek için vatandaşlarımızın kendilerine veya idari birimlere müracaatları beklenmeden, doğrudan temas kurmak suretiyle toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılmalarına teminen toplantılar yapmaları istendi.
Bu kapsamda, Her ay periyodik olarak gerçekleşen Muhtarlar Toplantılarının bu ayki Toplantısı; Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Başkanlığında, 25 Aralık 2017 Pazartesi günü, Kırklareli İl Özel İdaresi Cazibe Merkezinde yapıldı.
Bir önceki toplantıda iletilen sorunların ve isteklerin görüşülmesi ile başlayan toplantıya 24 Merkez Mahalle Muhtarları ile Merkeze Bağlı 40 Köy Muhtarı katıldı. Çözüm Odaklı gerçekleşen toplantıda Kırklareli Belediye Başkanı, İl Jandarma Komutanı Albay Kadir Oğuz, İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar, Kurum Amirleri de hazırda bulundu. (Kırklareli Valiliği)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol