Vali Esengül Civelek, Kırklarelililerin Zafer Bayramı'nı kutladı

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Emanet aldığımız bu vatanı bizler her alanda en üst seviyelere çıkarmak için var gücümüzle birlik beraberlik içinde çalışmalıyız" dedi

30 Ağustos Zafer Bayramı, Pazar günü kutlanacak. Yaşanan terör olayları nedeniyle bu yıl kutlamalar çelenk töreni ve kutlamaların kabulü ile sınırlı tutuldu.
Pazar günü Vilayet Meydanı'nda gerçekleştirilecek çelenk töreni öncesi bir mesaj yayımlayan Kırklareli Valisi Esengül Civelek'te Kırklarelilerin Zafer Bayramını kutladı.
Vali Civelek mesajında şu ifadelere yer verdi;
"Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferi coşkuyla kutluyoruz.
Tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimiz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği büyük kahramanlıklarla vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhu ile verdiği muhteşem bir mücadele ile büyük zaferi kazanmış ve bize bu güzel vatanımızı emanet etmiştir.
Emanet aldığımız bu vatanı bizler her alanda en üst seviyelere çıkarmak için var gücümüzle birlik beraberlik içinde çalışmalıyız.
Bu duygularla; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşının tüm kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, Türk Silahlı Kuvvetleri Mensuplarının ve Kırklarelili vatandaşlarımızın Zafer Bayramını kutluyorum..."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol