Vali Ekici’den öğrencilere “Kitap Okuyun” tavsiyesi

Kırklareli Valisi Birol Ekici, beraberindeki İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan ile birlikte Ahmet Mithat Ortaokulunu ziyaret etti. Haftaya öğrencilerle birlikte kitap okuma saatinde kitap okuyarak başlayan Vali Ekici, kitap okumanın öneminden bahsederek, "Okuma saatine bugün katılarak öğrencilerimizin okumasını, onların bilgi sahibi olmasını, genel kültürlerini geliştirmelerini desteklemek istedik. Tüm öğrencilerimize okumalarını, daha çok okumalarını ve daha çok okumalarını tavsiye ediyorum. Çünkü geleceğe ancak çok okuyarak hazırlanabiliyoruz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan ile birlikte Ahmet Mithat Ortaokulu'nda 19 Aralık 2022 Pazartesi günü düzenlenen kitap okuma etkinliğine katılarak, öğrencilerle birlikte kitap okudu.
Gerçekleşen etkinlikte öğrencilerle bir süre kitap okuyan Vali Birol Ekici, bireylerin kendini geliştirmesi için kitap okumanın önemli olduğunu söyledi. Ekici, Milli Eğitim Bakanlığının müfredatı gereği okullarda düzenli olarak kitap okunması amacıyla etkinlikler düzenlendiğini belirterek, "Okuma saatine bugün katılarak öğrencilerimizin okumasını, onların bilgi sahibi olmasını, genel kültürlerini geliştirmelerini desteklemek istedik. Tüm öğrencilerimize okumalarını, daha çok okumalarını ve daha çok okumalarını tavsiye ediyorum. Çünkü geleceğe ancak çok okuyarak hazırlanabiliyoruz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.
Ahmet Mithat Ortaokulunda katıldığı etkinliğin ardından Vali Ekici, beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan ile birlikte Vali Faik üstün İlkokulunu ziyaret etti. Okulda öğretmen ve yöneticiler ile bir araya gelerek, okula devamın sağlanması ve eğitim kalitesinin arttırılmasına yönelik değerlendirmelerde bulundu. Değerlendirmelerin ardından öğretmenler ile sohbet ederek, sağlıklı ve başarılı dersler dilediler.(M.Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol