Vali Ekici’den işletmelere ziyaret

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli’nde faaliyet gösteren işletmelere yönelik ziyaretleri kapsamında Dokuzhöyük Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile Tarım Kredi Kooperatifine bağlı olarak Bayramdere Köyünde faaliyetlerde bulunan Tareks Hayvancılık İşletmesini ziyaret etti.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli’nde faaliyet gösteren işletmelere yönelik ziyaretleri kapsamında 15 Kasım 2022 Salı günü Dokuzhöyük Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’ni ziyaret ederek üretimleri hakkında bilgiler aldı. 
Vali Ekici, http://dokuzhoyuk.com web adresi üzerinden de online olarak tüm süt ürünlerinin satışını yapan kooperatif çalışanlarını bu eşsiz ve doğal lezzeti tüm dünyaya tanıttıkları ve ulaştırdıkları için tebrik etti.
Tarıma ve Üreticiye Uzanan Güvenilir El...
Vali Birol Ekici, 16 Kasım 2022 Çarşamba günü ise Tarım Kredi Kooperatifine bağlı olarak Bayramdere Köyünde faaliyetlerde bulunan Tareks Hayvancılık İşletmesini ziyaret etti.
Vali Ekici, Tarım Kredi Kooperatifine bağlı olarak Bayramdere Köyünde Trakya’nın en büyük hayvancılık işletmesi ve damızlık hayvan yetiştiriciliği ile süt üretimi alanında faaliyetlerde bulunan, Tareks Hayvancılık İşletmesini gezerek, üretim faaliyetleri ve ürünleri hakkında bilgiler aldı. (N.Şensöz)



Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol