Vali Ekici’den ilçe ziyaretleri

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli’nin ilçelerine yönelik ziyaretlerine hafta başında Lüleburgaz, Babaeski ve Kofçaz ile devam etti. Kaymakamlar ve Belediye Başkanları ile görüşen ve bilgi alan Vali Ekici, vatandaşlarla da sohbet ederek isteklerini dinledi.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü Kırklareli’nin Lüleburgaz, Babaeski ve Kofçaz İlçelerini ziyaret etti. Vali Birol Ekici, ilçe gezileri kapsamında ilk olarak Lüleburgaz Kaymakamlığına geldi. Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce'den brifing alan Ekici, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli'yi ziyaret ederek Belediye projeleri ve yatırımları ile çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Vali Birol Ekici, İlçe gezilerine daha sonra Babaeski ile devam etti. Babaeski Kaymakamı Şenol Levent Elmacıoğlu'nu ziyaret ederek brifing alan Ekici, Kaymakamlığın ardından Babaeski Belediye Başkanlığını Abdullah Hacı ile görüştü,
Burada Başkan Hacı’dan Belediye projeleri ve yatırımları ile çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Vali Ekici, Babaeski’de son olarak Belediye Başkanlığı tarafından ilçenin geleceğe yönelik en büyük yatırımlardan biri olarak yapımı tamamlanan Atıksu Arıtma Tesisini gezerek incelemelerde bulundu. Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı’dan Ergene Nehrinin temizlenmesi için de büyük önem taşıyan Atıksu Arıtma Tesisi ile ilgili bilgiler aldı.
İlçe gezileri kapsamında Vali Ekici gezilerini Kofçaz ile tamamladı. Kofçaz’da Kaymakam Ömer Bulut'tan brifing alan Ekici, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Kofçaz Belediye Başkanlığına geçerek Belediye Başkanı Ziya Karataş ile görüştü. Belediye projeleri ve yatırımları ile çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Vali Ekici burada esnaflar ve vatandaşlar ile de bir araya gelerek sohbet etti. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Sayın valim. Kırklareli Merkez’de at arabası ile ulaşım sağlayan vatandaşların atlarının dışkıları sokaklarda buram buram kokuyor. 2022 yılında üstelik Avrupa kıtasında sokakları b.k kokan bir ile vali olarak atandınız. Hele ki sıcaklar bastırdı ya. O koku daha da dayanılmaz oldu. Belediye başkanı önceki iki dönem milletvekilliği bir dönem de belediye başkanlığını sayarsak o koltuk bu koltuk 17 yıldır halktan tamamen kopmuş durumda. Kentin sorunları Arş-ı ala’ya varmış ne gam. Kendisi fürfürüş işler peşinde. AB uyum yasaları kapsamında geçmişte bu at arabaları toplanmış. Ancak denetim ve yaptırım eksikliği nedeniyle yine eski tas eski hamam olmuş. Selefiniz vali beyde bu düzene ayak uydurmuştu. Bu durumu ilk defa vali olmanızın enerjisiyle ancak siz düzeltirsiniz diye umut ediyorum. Şimdiden kolay gelsin.