Vali Ekici’den Önadım’a ziyaret

Göreve başladığı günden bu yana her zaman halkın içinde, halkın arasında olan Kırklareli Valisi Birol Ekici, yerel basını da unutmayarak, bir dizi iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Bu kapsamda dün Önadım ailesini ziyaret eden Vali Ekici, Gazetemiz sahibi Öznur Tüzün ve çalışanlarımız ile bir araya geldi. Hoş bir sohbet ve samimiyet havasında geçen ziyarette bir süre Öznur Tüzün ile sohbet eden Ekici, basılı ve görsel yayınlarımız hakkında detaylı bilgiler aldı. Tüzün nezdinde tüm çalışanlarımıza başarılar ve kolaylıklar dileyen Vali Ekici’ye Önadım ailesi olarak bu nazik ziyaretinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, çalışmalarında kendisine başarılar dileklerimizi sunuyoruz.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, yerel basına gerçekleştirdiği iade-i ziyaretler çerçevesinde dün Önadım Medya Grubunun misafiri oldu. Saat 17.00’de beraberinde İl Özel Kalem Müdürü, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Özgür Tiran ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Vali Ekici’yi Gazetemiz sahibi Öznur Tüzün, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram, Haber Muhabiri H.Murat Taner, Genel Koordinatör Aybike Körpeli ile gazetemiz emektarı Halit Demirtaş ağırladı.
Hoş bir sohbet ve samimiyet havasında geçen ziyaret öncesinde Vali Ekici Önadım Gazetesi tesislerini gezdi. Gazetemiz binasını çok beğendiğini ifade eden Vali Ekici daha sonra bir süre Öznur Tüzün ile sohbet etti. Basılı ve görsel yayınlarımız hakkında detaylı bilgiler alan Vali Birol Ekici, Tüzün nezdinde tüm çalışanlarımıza başarılar ve kolaylıklar diledi. Basının önemine değinen Vali Ekici, 15 Temmuz örneğini göstererek basının ne kadar güçlü bir kuvvet olduğunu bir kez daha gördüğümüzü ifade etti. 
Daha sonra iyi dilek temennileri ile gazetemizden ayrılan Vali Ekici, ailemiz ile tesislerimiz önünde bir hatıra fotoğrafı da çektirdi. 
Önadım ailesi olarak bu nazik ziyaretinden dolayı bir kez daha Kırklareli Valisi Birol Ekici’ye teşekkür ediyor, çalışmalarında kendisine başarılar dileklerimizi sunuyoruz. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol