Vali Ekici, İlk Açık Kalp Ameliyatını Yapan Ekibi Ziyaret etti

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli’nin ilk açık kalp ameliyatını başarı ile gerçekleştirilen ekibi ziyaret ederek teşekkür etti. Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelen Vali Ekici, burada İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit’e, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Kalp Damar Cerrahisi Prof. Dr. Ömer Işık ve ekibi ile görüştü. 

Kırklareli Valisi Birol Ekici, 21 Eylül 2022 Çarşamba günü Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ilk açık kalp ameliyatını başarıyla gerçekleştiren, Kalp Damar Cerrahisi Prof. Dr. Ömer Işık ve ekibini ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette Vali Ekici, İlimizde ilk açık kalp ameliyatını başarı ile gerçekleştiren Kalp Damar Cerrahisi Prof. Dr. Ömer Işık ve ekibini tebrik ederek, İlimize yaşattıkları gurur için ayrı ayrı şükranlarını sundu ve başarılarının devamı diledi.
İlimizin sağlık hizmetlerinde bu tarihi başarıyı gerçekleştirmesinde en büyük destekçisi olan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya, Milletvekili Selahattin Minsolmaz’a hastanenin bu seviyede operasyonları yapan bir merkeze dönüşmesi için bu sürecin mimarlarından olan Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür’e, Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit’e, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, hastane yönetimi, doktorları ve hemşireleri ve sağlık personeline teşekkür etti. (E.Yıldırım)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. türk doktoru seçkindir 26 Eylül 2022 Pazartesi 10:09:00

    Kırklareli gibi 500K nüfuslu bir kentte başarıyla açık kalp ameliyatı yapabilen ve ülkeden gitmeleri için her zulme uğratılıp bir de doktorsuz kalasılarca göçesilerce "giderlerse gitsinler" denilen doktorlarımız elverişli koşullarda tümünü sağaltıp kalp hastası bırakmayacaklardır