Vali Ekici Spor Tesislerini İnceledi

Kırklareli Valisi Birol Ekici, beraberindeki İstanbul Gençlik Spor İl Müdürü Prof.Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu ve Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu ile Atatürk Kapalı Spor Salonu, Atatürk Stadyumu Tesisleri, Vali Mustafa Yaman Spor Tesisleri ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kırklareli’ne yeni bir branşta spor tesisi kazandırılması için projelendirilerek yapımı tamamlanan Sentetik Çim Yüzeyli Hokey Sahasını gezerek, incelemelerde bulundu.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, İstanbul Gençlik Spor İl Müdürü Prof.Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu ve Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu ile birlikte 02 Haziran 2022 Perşembe günü Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerini gezerek, incelemelerde bulundu. 
Vali Ekici, beraberindekiler ile birlikte Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğününe bağlı, Atatürk Kapalı Spor Salonu, Atatürk Stadyumu Tesisleri, Vali Mustafa Yaman Spor Tesisleri ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kırklareli’ne yeni bir branşta spor tesisi kazandırılması için projelendirilerek yapımı tamamlanan Sentetik Çim Yüzeyli Hokey Sahasını gezerek, incelemelerde bulundular. 
Vali Ekici, tesislerde masa tenisi branşında çalışmalarına devam eden sporcular ile beraber masa tenisi oynadı. Tesislerde sportif faaliyetlerde bulunan takımları ve sporcuların çalışmalarını izleyerek başarılar diledi. Sporcu ve antrenörler ile sohbet ederek, isteklerini dinlediler. Tesisler hakkında yetkililerden bilgiler aldılar. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol