Vali Ekici, Pehlivanköy’ü ziyaret etti

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli’nin Pehlivanköy İlçesini ziyaret ederek Kaymakam Erdoğan Beypınar, Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel ile kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek İlçe hakkında bilgi aldı.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli’nin Pehlivanköy İlçesini ziyaret etti. Ekici, Pehlivanköy İlçe gezisi kapsamında ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret ederek, Kaymakam Erdoğan Beypınar'dan İlçe hakkında brifing aldı.
Pehlivanköy Kaymakamlığı ziyaretinin ardından Ekici, Pehlivanköy Belediye Başkanlığını ziyaret ederek, Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel'den projeler ve yatırımları ile çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Kaymakamlık ve Belediye başkanlığı ziyaretleri sonrası Vali Birol Ekici, Pehlivanköy İlçesinde esnaf ziyaretinde bulunarak esnafa bol ve bereketli kazançlar diledi. Esnafların ve vatandaşlar ile hasbihal ederek, isteklerini dinledi. Vali Birol Ekici, Pehlivanköy İlçe gezisi kapsamında son olarak Kırklareli Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Vali Ekici’ye Pehlivanköy İlçe ziyaretlerinde Pehlivanköy Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel ile ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürleri eşlik etti. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. haydi hayırlısı 27 Mayıs 2022 Cuma 13:22:38

    Kafakolculuğun ilk işaretleri