Vali Ekici, Milli Sporcu Dinçer’i ziyaret etti

Kırklareli Valisi Birol Ekici, 2022 yılı En İyiler Ferdi Yıldızlar ve Gençler seçmelerine katılarak, Masa Tenisi Yıldız Milli Takımına seçilen Lüleburgaz TRAKER Kulübü Sporcusu Elifnaz Dinçer'i ziyaret ederek tebrik etti.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından 2022 yılı En İyiler Ferdi Yıldızlar ve Gençler seçmelerine katılarak, Masa Tenisi Yıldız Milli Takımına seçilen Lüleburgaz TRAKER Kulübü Sporcusu Elifnaz Dinçer'i 30 Kasım 2022 Çarşamba günü Lüleburgaz İlçesindeki evinde ziyaret etti.
Vali Ekici, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından 26-27 Kasım 2022 tarihlerinde Nevşehir’de düzenlenen 2022 yılı En İyiler Ferdi Yıldızlar ve Gençler Masa Tenisi Milli Takım seçmelerinde 90 sporcu arasından Masa Tenisi Yıldız Milli Takımına seçilen Lüleburgaz TRAKER Spor Kulübü sporcusu Elifnaz Dinçer’i tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Başarılı Milli sporcunun çalışmaları hakkında bilgiler alarak, kendisinden Milli Forma ile şampiyonluk sözü aldı. Milli Takım seviyesine erişen sporcunun ailesi ve çalıştırıcısına da destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti. Vali Ekici, sporcunun gururla taşıyacağı milli formasıyla ailesi ve antrenörü birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. (E.Yıldırım)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol