Vali Coş vefat etti

Kırklareli’nde de Valilik görevinde bulunan eski Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, İstanbul’da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Coş’un vefatı sonrası Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, birer mesaj yayımlayarak merhuma rahmet yakınlarına baş sağlığı diledi. 

Kırklar Haber
İlimizde de 2005-2009 yıllarında görev yapan eski Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, geçirdiği kalp krizi sonucu İstanbul’da hayatını kaybetti.
62 yaşındaki Hüseyin Avni Coş, İstanbul Bahçeşehir'deki evinde saat 22.00 sıralarında fenalaştı. Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan Coş’un kalp krizi geçirdiği belirlendi. Coş yapılan tüm müdahalelilere rağmen kurtarılamadı.
Coş’un vefatı sonrası AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, bir mesaj yayımlayarak,
“2005-2009 yılları arasında ilimizde görev yapan Kırklareli eski Valisi Sn Hüseyin Avni Coş'un vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Valimize Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar dilerim.Mekânı cennet olsun” dedi.
Kırklareli Valisi Osman Bilgin de yayımladığı mesajında, “İlimizdede Vali olarak görev yapan Sayın Hüseyin Avni COŞ'un, ani vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah...” ifadelerinde bulundu. Hüseyin Avni Coş, sırasıyla Bingöl, Aksaray, Kırklareli, Aydın ve Adana Valisi olarak görev yaptı. Son olarak 2014-2017 yılları arasında Sakarya Valiliği görevinde bulundu. Ayrıca Ordu'nun Akkuş, Sivas'ın İmranlı ve Siirt'in Şirvan ilçelerinde kaymakam olarak görev aldı.
Coş’un cenazesi İstanbul- Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, Eyüpsultan Mezarlığı'na defnedildi. (H.M.Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol