Vali Civelek'ten öğrenci ve ailelerine destek

Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde yaşadıkları sıkıntıları Kırklareli Valisi Esengül Civelek ile paylaşan öğrenci velileri Vali Civelek'in desteğini aldılar. Veliler de, sorunlarını dinleyen, kendilerine yardımcı
olacağını önemle vurgulayan Vali Civelek'e, teşekkürlerini sundular…
Bilindiği gibi Kırklareli'nde birçok başarıya imza atan amatör spor kulüplerinden, sporcularını salonda çalıştırdıkları için ücret talep edilmesi dolayısıyla, söz konusu sporcuların velileri Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne tepki göstermiş, gazetemiz de bu konuyu sütunlarına taşımıştı.

Veliler yaptıkları açıklamalarda; İlimizde özel ama amatör olarak faaliyet gösteren spor kulüplerinden ve dolayısıyla sporcu velilerinden Kırklareli Valiliğimizin para alınmaması yönünde talimatları olmasına rağmen Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından spor kulüplerinden salonlarında yaptıkları çalışmalardan dolayı saati gece; 35.00 TL, gündüz; 25.00 TL ücret istenmekteydi. Veliler de bu yüksek bedelin talep edilmesinin haksız olduğunu belirtmişlerdi.
"Sayın Valimize
teşekkür ederiz"
Bu gelişmelerin ardından öğrenci velileri dün Kırklareli Valisi Esengül Civelek ile biraraya geldiler. Ziyaretin ardından gazetemize bir açıklama yapan veliler; "Sayın Valimiz Esengül Civelek bizleri çok güzel ağırladı. Bizlere konu hakkında oldukça detaylı bilgiler verdi. Zaten daha önce 25.00-15.00 TL olan ücret bedeli Valimiz Esengül Civelek'in girişimleriyle 10.00-15.00 TL'ye indirilmiştir.
Bu anlamda kendisine ilgisinden dolayı sporcu velileri olarak çok teşekkür ediyor, kendisine bir kez daha saygılarımızı sunuyoruz" dediler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol