Vali Çiftçi'den sağlık çalışanlarına ziyaret

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kırklareli Devlet Hastanesi ve Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne ziyarette bulundu. Kırklareli Devlet Hastanesi’nde bölümleri gezen Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutlayarak karanfil verdi, muayene ve tedavi için gelen hastalarla da sohbet etti.

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, eşi Ayşe Çiftçi ve beraberinde Kırklareli İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Demet Aydoğdu, Kırklareli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Camettin Atam, Kamu Hastaneleri Başkanı Göksel Vatansever ve hastane yetkilileri ile 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kırklareli Devlet Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek sağlık personellerinin Tıp Bayramı’nı kutladı. Çiftçi hastane ziyareti sırasında sağlık personelinin yanı sıra hastalar ile de sohbet etti. Çiftçi, yaşlı ve çocukların da
özellikle hal ve hatrını sorarak sohbet etti. Kırklareli Devlet Hastanesi’nin poliklinik bölümünde çoğu doktoru ziyaret eden Vali Orhan Çiftçi ve eşi Ayşe Çiftçi, doktorların bayramını kutladı ve görevlerinde başarılar diledi.
Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, kendi kızının da doktor olduğunu bugünün kendisi için ayrı bir gurur vesilesi olduğunu ziyaret ettiği doktorlarla paylaştı. Doktorların toplum için çok önemli bir iş yaptığını ifade eden Çiftçi, Plastik Cerrahi Bölümü Doktoru Emre Gönenç Baygöl’ü ziyareti sırasında küçük bir tıbbi müdahale yaptırdı.
“14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun”
14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yaptığı ziyaretler hakkında Vali Orhan Çiftçi; ‘’Bugün 14 Mart Tıp Bayramı. Biz de tıp çalışanlarının bayramını kutlamak istedik. Eşimle beraber geldik. Çalışanlara birer karanfil hediye ettik. Ben bir tıp çalışanının babası olarak gurur duydum.
Son yıllarda hakikatten sağlık alanında çok büyük yatırımlar yapılmakta. Buradan devlet büyüklerimize de teşekkür ediyorum. Yine ilimize 250 yataklı bir ek bina daha yapılacak.
Birazdan da Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ne geçeceğiz. Son 15 yılda sağlık hizmetlerinin kalitesinin de ne kadar arttığı da bu yapılanlar bir işarettir. Biz de buradaki tüm sağlık personelimizin ve ülkemizdeki tüm sağlık personelimizin tıp bayramını kutluyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz’’ dedi.
Ziyaret programı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve İl Sağlık Müdürlüğü personelinin tıp bayramını kutlamasıyla son buldu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol